Туитър блокира акаунта на Кание Уест след непристойни публикации

  • 17 септември 2020 14:39

  • 620
  • 2
Туитър блокира акаунта на Кание Уест след непристойни публикации
© Getty Images

Туитър е блокирал акаунта в социалната мрежа на рапъра Кание Уест, съобщи Контактмюзик, като се позова на бившата звезда от НБА Рик Фокс, който е приятел на Уест, предаде БТА.

Уест, който обяви, че се кандидатира за президент на САЩ като независим, публикува в Туитър видеозапис как уринира върху статуетките си "Грами". Освен това рапърът пусна и поредица съобщения за битката си със звукозаписните компании "Юнивърсъл" и "Сони", включително и снимки на свои договори с тях, които определи като "капан".

Ким Кардашиян призова за съчувствие към съпруга ѝ Кание Уест

"Моят приятел @kanyewest иска да знаете, че е изритан от @Twitter за 12 часа", написа оттеглилият се от активна кариера баскетболист Фокс, който е на 51 години.

В сряда 43-годишният рапър, който страда от биполярно разстройство, бе принуден от Туитър да премахне своя публикация, в която бе написал телефонния номер на старши редактора на сп."Форбс" Рандал Лейн.

По адрес на "Юнивърсъл мюзик", рапърът Уест написа с главни букви: "Аз съм един от най-известните хора в света, а от "Юнивърсъл" не искат да ми кажат колко са приходите ми от права, защото знаят, че мога да ги купя". 

Последвайте канала на

Novini.bg
620 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
реалист

2020.09.17 | 15:42

2
Тоя пич си казва нещата 1:1!!! Дори спомена, че Путин е N1 и дори има негов протрет в къщата си. От тук на сетне ще го изкарат какъв ли не!!! Да живее демокрацията по американски и свободата на словото, която хич я няма. Цензурират за щяло и нещяло...не било полит-коректно, било дискриминационно, било тенденциозно, имало намеци, било двузначно.. и т.н. и т.н. Сиреч, щом не не угодно..БИВА ЦЕНЗУРИРАНО. Да вие е честита измислената демокрация и свобода на словото, където хич я няма. А в БГ...същото...И после дрънкайте, че по Бай-Тошово време било зле.
Вашето име

2020.09.17 | 15:25

1
Идеалният "нов човек" - негър, певец, увреден и агресивен. Само дето полът му е биологичния, но може и от това да го излекуват.

Добави коментар

Водещи новини