Първото ядене за деня разкрива характера на човека

Изследване на навиците за закуска на британците разкри, че първото ядене за деня е показателно за характера на човека, съобщи в."Мирър".

Предпочитащите фъстъчено масло са страстни любовници, а тези, които си правят купичка зърнена закуска са много надеждни.

Хората, които пият само чаша чай, са амбициозни и печелят много. Любителите на пържените филийки пък са купонджии. Хапващите кисело мляко с горски плодове са емоционални. Филийката квасен хляб, намазана с авокадо, е предпочитана от пътуващите.

Пушена сьомга с крема сирене за закуска харесват екстровертните. Интровертните направо прескачат закуската.

Ако човек се задоволява само с банан, е стресиран.

Анкетата е направена за производителя на пълнозърнести закуски "Уитабикс". 2000 души са посочили предпочитаната си закуска и са описали характера си.

Цели 53 процента от британците смятат закуската за най-важното ядене за деня, а 33 процента не могат да функционират, ако не са хапнали нещо, когато станат от сън. Четвърт от британците обаче пропускат закуската.

Що се отнася до скучните закуски, на първо място е препечената филийка, следвана от банана и корнфлейкс без мляко, поради липса на такова, допълва БТА.

Коментари

  1. 2020.09.01 | 11:08
    а тия дето на закусват са обикновенни п.....и
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет