Мишел Обама не пуска Скарлет Йохансон в Белия дом!

  • 18 април 2012 21:02

  • 2959
  • 2
Мишел Обама не пуска Скарлет Йохансон в Белия дом!
©

Ревнива ли е първата дама на Америка? Май да! Мишел Обама дори е направила списък на жените, които не е желателно да бъдат допускани в Белия дом.

48-годишната Мишел, която има специфична външност, но очевидно харесва тялото си и изобщо не се мъчи да крие която и да било негова извивка, неведнъж е влизала в списъците на модните US-икони. Можем да поспорим дали това щеше да се случва, ако съпругът й не беше американският президент! Както съобщава сайтът www.worldru.ru, тя наистина е направила “оня списък” и охраната е наясно, че посещенията на дамите от него е нежелателно и те трябва дискретно да бъдат отклонявани. Изискването на президентшата се отнасяло не само за официалните срещи. Охраната трябвало да внимава и за случайни засечки, при които актриси или журналистки кокетничели с Барак и аха-аха да го съблазнят, пише kliuki.bg.

Актрисата Скарлет Йохансон например е една от нежеланите персони. Официално потвърждение за това, че тя е в черния списък и че този списък изобщо съществува, наистина няма. Но в последно време Скарлет не е влизала в Белия дом и никой не я е виждал близо до президента.

Може би всички тези драми са в нечий прегрял мозък, но не и в умната глава на Мишел? Кой знае. Самата Скарлет Йохансон впрочем в момента е в Москва за премиерата на “Отмъстителите”. Клюкарските сайтове веднага отбелязаха, че Скарлет е адски съблазнителна в малката си черна рокля “Нина Ричи”, която щедро показва прекрасната й фигура. Трудно може да се устои на такава лъвица, със сигурност мадам Обама знае най-добре!

Последвайте канала на

2959 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Цецо убавецо

2012.04.19 | 23:21

2
аз сигурно съм в черния списък на самия Барак Обама, защото и аз скоро не съм канен и изобщо не са ме виждали близо до Първата дама!

2012.04.19 | 20:04

1
Тея съвсем изперкаха!

Добави коментар

Водещи новини