Повече сигнали за НЛО заради COVID-19

02 юли 2020 21:33

Повече сигнали за НЛО заради COVID-19
© Pixabay
3241 2

Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията досега. От части това се дължи на факта, че хората са разполагали с повече свободно време, а от други - и на системата от мини-сателити „Старлинк“ на Илон Мъск, които преминаха и през нашата страна.

Уфологът инж. Веселин Боянов коментира пред Bulgaria on air, че има увеличен брой сигнали за НЛО, но в повечето пъти хората не са наясно какво е точно.

"Да, има такова нещо в последните месеци имаше много наблюдения на различни обекти. В общи линии нормално е летните месеци да се появяват такива неща. Много хора не са информирани и не са наблюдавани за сателитите. Те бяха твърде интересни за наблюдение. Хората се бъркаха", коментира той.

36 извънземни цивилизации има в нашата галактика

На въпрос как всъщност изглежда НЛО, специалистът каза:

„Трябва да разберем какви са неговите характеристики. Когато игнорираме това, което познаваме, за нас всичко останало е НЛО. Няма точно какво да се каже“.

Той посочи, че за НЛО може да се смятат сребристи сфери, които не са нито самолет, нито друг познат ни летателен обект. Такива сфери се наблюдавали и у нас. 

По думите му обаче няма научни доказателства за друг вид живот, но не са и конспиративни теории.

 

Novini.bg
3241 2

Свързани новини

Коментари (2)

Добави коментар
загадките

2020.07.03 | 12:18

29798
Вместо хората да бъдат заблуждавани че не съществуват извън земни цивилизации и НЛО, по добре ще бъде властите по света да търсят миролюбив контакт с тях. Защото има доказателства че преди хиляди години на земята са пристигали пришълци от космоса с космически кораби. Това означава че те са с няколко хиляди години по стара цивилизация от нас. Следователно техниката която притежават не сме я виждали и в сънищата си. На няколко места по света има рисунки по скали от преди хиляди години на космонавти със съвременни космически кораби. Тогава хората са мислили пришалците за богове. Техниката която са имали са могли да създадат по изкуствен начин хората на земята, като домашни любимци. Така с хиляди години следят развитието на човечеството. Вярата ни в Бог може да се окаже вяра в извън земен разум. Да не забравяме че Бог е извън земен.
Пропорционални

2020.07.03 | 10:56

29680
на изпитата белина

Добави коментар