94 - годишен дядо разкри тайната на дългия живот

  • 12 април 2012 14:11

  • 2917
  • 1
94 - годишен дядо разкри тайната на дългия живот
©

94-годишен мъж разкри тайната на дългия си живот - намирането на четирилистни детелини.

Уилям Уолмсли твърди, че за целия си живот е открил изумителните 500 четирилистни детелини и вярва, че те му носят щастие и са причината за доброто му здраве, пише inews.bg.

Дядото, който открил първата си детелина преди повече от 15 години, смята, че носи късмет на хората около себе си, съобщава в. Daily Mail.

Бившият шофьор на автобус, който се радва на 63-годишен щастлив брак с първата си любов Мери, често подарява четирилистни детелини на приятели и съседи.

Той се надява, че с късмета, донесен му от растенията, ще успее да доживее до дълбока старост и ще отпразнува стотния си рожден ден.

"През целия си живот съм се радвал на голям късмет. Имам голямо, здраво, щастливо семейство. Всички сме си много близки - правнучката ми дори ми е съседка”, коментира мъжът. "Ожених се за първата си и единствена любов и ние сме напълно щастливи заедно, вече 63 години”.

Уолмсли сподели, че веднъж дал една от детелините си на посетителка в бинго, а тя го помолила за още една детелина, която да даде на дъщеря си. Момичето било правило няколко аборта, но след като получило подаръка си от Уилям, успяло да забременее и да роди близнаци.

Днес късметлията твърди, че очаква с нетърпение стотния си рожден ден и се надява да успее да го отпразнува заедно с близките си хора, които толкова много обича.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2917 1

Коментари 1

Добави коментар
cheers

2012.04.13 | 01:12

1
Да не би да е ?ирландец

Добави коментар

Водещи новини