Пеперуди се отдават на разврат и пиянство по време на 10-дневния си живот

  • 21 юни 2020 14:32

  • 2963
  • 2
Пеперуди се отдават на разврат и пиянство по време на 10-дневния си живот
© Pixabay

Вие бихте ли се отдали на нон-стоп разврат, пиянство и каубойски сбивания, ако пред вас се отвори подобна възможност? Със сигурност, ако бяхте на мястото на пеперудата Лилав император през краткия й 10-дневен живот, пише в. "Мейл он сънди".

Изданието цитира книгата на ексцентричния британски автор Матю Оутс "Негово императорско величество". Авторът е човек, който е посветил над 50 години от живота си само на един вид насекоми - на пеперудите Лилав император, които са смятани за едни от най-екзотичните и красивите в Обединеното кралство.

Екземпляр от най-голямата пеперуда в света се излюпи в Бургас

През целия си съзнателен живот г-н Оутс следял отблизо житието и битието на тези прекрасни създания с невероятните им виолетови крила. Те живеят високо в короните на дъбовите дървета. И първото нещо, за което жадуват тези разюздани хвъркати разбойници, е сексът. Брутален и непризнаващ граници. Ако бъдат вкарани в човешките категории, самците на Лилавия император биха били квалифицирани като сексуални маниаци.

Те зорко охраняват запазените си територии, в които прикъткват женските. И като е за секс, прибягват до пълни безумия. Те тръгват да нападат птици, много по-големи от тях, ако се доближат до набелязаните от тях "бройки" в своя харем, пише Оутс.

Той правилно отбелязва по аналогия с човешкото царство, че където има много секс, обикновено това е придружено и с безкрайни пиянски партита. Точно това обичат да правят разюзданите Лилави императори, когато са разгонени. Те с удоволствие се наливат с капки ферментирала мъзга от дърветата и извършват похожденията си на пияна глава.

Авторът на тези увлекателни наблюдения предупреждава обаче, че поданиците на Нейно Величество някой ден могат да се простят с тези очарователни пеперуди с толкова човешки нрав заради непрекъснатото смаляване на хабитата им.

Последвайте канала на

Novini.bg
2963 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Седесарски новини

2020.06.21 | 17:10

2
Само разврат и пиянство са интересите на класата на победилата демокрация.
Георги

2020.06.21 | 16:50

1
Кой му плаща на тоя да гледа животинско порно по цял ден?

Добави коментар

Водещи новини