Принц Уилям е помолил принц Хари да се върне у дома

  • 05 юни 2020 18:39

  • 3814
  • 4
Принц Уилям е помолил принц Хари да се върне у дома
© Gettyimages

Британският Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член е помолил по-малкия си брат Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), да се върне у дома, пише в. "Дейли експрес".

Кралското семейство се тревожи за безопасността на херцозите на Съсекс във връзка с масовите протести след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско насилие, отбелязва изданието, позовавайки се на неназован източник, запознат със ситуацията, предава БТА.

Принц Хари се появи за пръв път след промяната в живота му

Освен това Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), са се сблъскали с финансови проблеми. След като се отказаха от задълженията си на висши членове на британското кралско семейство, те така и не са успели да намерят подходяща работа с добра заплата, която да покрива високите им разходи. Положението им е усложнила пандемията от новия коронавирус.

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член е предложил на по-малкия си брат да се върне у дома, където ще може да разчита на обезпечен и безопасен живот, допълва източникът. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: се преместиха в Лос Анджелис от Канада в края на март, за да започнат нов самостоятелен живот извън кралското семейство.

Първите 12 месеца ще се считат да пробни. Така през 2021 г. двойката ще може да възвърне кралския си статут и да поднови предишния си живот и изпълнението на задълженията си, които преустановиха от 1 април.

Последвайте канала на

Novini.bg
3814 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Foff

2020.06.06 | 15:00

4
Gledaite samo kolko e ludi4ka. Na snimkata gore vsi4ki sa seriozni- samo tq se podhilkva.
Комо

2020.06.05 | 22:01

3
Парата свършила ами прин Хари да живее като нормалните семейства щему стигат . Както се казва баба знае две и двеста . Но такива като Хари неса свикнали на лишения

2020.06.05 | 20:35

2
Принц Харолд да отива да раздава пици в Доминос. Като е прoст и некaдърен, няма висока заплата.
КИФЛАТА

2020.06.05 | 19:32

1
КАТО ДАВАШ НА КИФЛАТА ДА ВЗИМА РЕШЕНИЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО ЕЙ ТАКА СТАВА. ОМЪЖИ СЕ ЗА ПРИНЦ КАТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ ОТ ИСТОРИЯТА НА ДАЯНА КАКВО Я ЧАКА. ПОСЛЕ - ММММ НЕ МИ ХАРЕСВА ИСКАМ СИ В ЩАТИТЕ. НИТО ТОЙ НИТО ТЯ ИМАТ ПРОФЕСИИ. НЕ ИМ ЛИ БЕШЕ ЯСНО ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПАРИ? ТЯ ПРО.СТА АМА И ТОЙ НЕ БЛЕСТИ С АКЪЛ.

Добави коментар

Водещи новини