Принц Хари се отказа от титлите

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), се върна в Обединеното кралство за първото събитие от последния кръг публични изяви, преди той и съпругата му Меган да се оттеглят от кралските си задължения. Херцогът на Съсекс, който се премести със семейството си в Канада, пристигна в Единбург във вторник за среща с бизнес участниците в неговия проект за устойчив туризъм, предаде БТА.

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), шокира присъстващите на конференцията, като помоли да бъде наричан просто Хари, отказвайки се от титлата принц.

Хари и Меган се оплакаха от отношението на Двореца

Видеоклип с представянето му като "Хари" на конференцията, стана изключително популярен в социалните мрежи.

В петък той ще бъде в Лондон, за да се срещне с американския рок певец Джон Бон Джови, който записва специална песен за фондацията на принца за военни ветерани. След това Хари и Меган ще се присъединят към кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и на 9 март на събитие в Уестминстърското абатство, което се очаква да бъде последната им официална изява като кралски личности.

Кралицата забрани на Хари и Меган да използват бранда "Sussex Royal"

Внукът на кралицата, който е шести по линия на престола, разтърси монархията с хвърлянето на бомбата през януари, че той и съпругата му искат да се оттеглят от своите кралски задължения. Те разкриха планове да разделят времето си между Великобритания и Канада, след като се оплакаха от медийно вмешателство и изразиха желание да бъдат финансово независими.

Отнемането на кралските им правомощия ще стане на 31 март.

Коментари

  1. 2020.02.26 | 15:17

    Ейй браво, това се казва достойнство и чест да се отречеш да се мислиш за богоизбран паразит живеещ върху гърба на обикновенните овце, които с радост даряват парите си за да може някой да си живурка цял живот и да се мисли за нещо много повече :)

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет