Памела Андерсън била с прекалено отворено сърце, когато приела да се омъжи за Питърс

  • 07 февруари 2020 17:55

  • 2978
  • 5
Памела Андерсън била с прекалено отворено сърце, когато приела да се омъжи за Питърс
© Getty Images/Guliver

Бившата звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън била с прекалено открито сърце, когато се омъжила за Джон Питърс, с когото се разведе само след 12-дневен брак, съобщава Контактмюзик.

Актрисата и модел се венча за 74-годишния продуцент на тайна церемония през месец януари. Но Памела веднага съжалила за тази своя постъпка.

Памела Андерсън се раздели със съпруга си след 12-дневен брак

Тя получила предложение от Питърс точно в момент, когато се завръщала от едномесечно "духовно пречистване" в Индия. Тогава сърцето й било отворено, дори прекалено открито. Според нейни близки нейната душа бързо се пали и Пам рядко се замисля за последствията. Когато получила предложение за брак от Джон Питърс, с когото излизала преди 30 години, тя се съгласила, без да се замисли. Но съжалила за постъпката си още на втория ден след сватбата

Филмовият продуцент бил прекалено обсебен от суетата на славата, докато Памела била претръпнала и бягала от светлината на прожекторите. Андерсън предпочита да работи за своите благотворителни каузи и да защитава животните от жестокости. Питърс се опитал да наложи контрол над Пам, над нейните финанси и искал да я ангажира във своя филмова продукция.

Памела Андерсън се омъжи

А плановете на Андерсън били съвсем други и това улеснило раздялата. Още повече, че двойката не била попълнила формално документите за брака и това улеснило до голяма степен скоропостижния развод, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
2978 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хммм

2020.02.08 | 00:26

5

Тя е шпионка, обикаля цял свят и спи с прекалено важни личности. Проследете връзките й, докато се прави на глуповата и безмочна кукла, кой знае какви информации извлича...

Алекс

2020.02.07 | 23:22

4

А той пък бил с прекалено отворен портфейл. Но после го затворил.

Дядо Добри

2020.02.07 | 20:41

3

А аз почти съм сигурен,че е била с прекалено отворени крака ,когато е приела да се омъжи за Питърс.

2020.02.07 | 20:15

2

Вече е стара и грозна. Търсят я само над 74 год.

Симо

2020.02.07 | 18:55

1

Тази разпоретина не се спря, дори и сега когато е застаряваща, амортизирана и безсмислена

Добави коментар

Водещи новини