НЛО каца в язовир "Студена"

  • 04 февруари 2020 12:11

  • 14226
  • 4
НЛО каца в язовир "Студена"
© Pixabay

НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена". Това разказват със страх в гласа жители на пернишкото село Кладница и се кръстят по три пъти заради чуждата инвазия, пише в. "България днес".

Десетки свидетели разказват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а основният им кораб е бил охраняван от самолети, които са кръжали около него. Ситуацията се повторила няколко пъти и така била видяна от голям брой местни жители. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в региона е привлякло НЛО-то, но нямат спомени, когато язовирът е бил пълен, да са ставали свидетели на подобни паранормални явления.

Според друг човек нашествениците се появявали и през деня, но не били точно извънземни, а други страховити същества.

Огромно НЛО навлезе в орбитата на Земята

"Не се учудвайте - на края на времената сме и злите сили се готвят за последната си грандиозна измама. Така наречените "извънземни" всъщност са демоните на Луцифер, които се представят за инопланетяни. Явно тренират, прегрупират и стягат редиците си за последното сатанинско дело... Преди няколко седмици сутринта между 8 и 9 ч. се разнесе странен грохот - сякаш някакъв реактивен самолет се готви да излети - включих телефона на запис, странният звук продължи около минута... Но още по-необикновеното беше, че когато пуснах на прослушване записа - оглушителния грохот го нямаше - чуваха се само врабчета, а тяхното чикчирикане беше заглушено от изумителния рев на "реактивния двигател" и при самото записване отсъстваха...", разказва Павел Михайлов.

Хора го контрират, че грохотът вероятно може да идва от близката кариера за добиване на чакъл, но получават прецизно обяснение.

"Грохотът няма нищо общо с каменоломни машини или дейност, свързана с подобни. Достатъчно жизнен опит имам и мога да диференцирам този шум с неестествения, който чух - за 20 и кусур години само два пъти бях свидетел на необяснимия "реактивен" шум", казва Михайлов.

Местните жители се надяват веднъж завинаги да свърши водната криза и така вероятно няма да има нетипични явления. А вечер инстинктивно поглеждат към небето, за да видят дали светложълтата светлина няма отново да озари домовете им.

Последвайте канала на

Novini.bg
14226 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
SSP Alliance

2020.02.04 | 16:08

4

Вижте още:

Космическо разкриване - Посланието към човечеството
vbox7

SSP Alliance

2020.02.04 | 16:08

3

Вижте още:

Космическо разкриване - Посланието към човечеството
https://www.vbox7.com/play:e877d88092

Мълдър

2020.02.04 | 14:33

2

Липсата на вода води до дехидратация,а от там и халюцинация. Ще им мине на хората :D

k

2020.02.04 | 12:46

1

Нямат вода, пият шльокавица и ... идват разни същества. ;)

Добави коментар

Водещи новини