Британка направи семеен портрет на всичките си 17 кучета и котки

Да накараш котка или куче да позира за снимка си, е цяло предизвикателство, а какво остава за 17 животни. Точно с това е трябвало да се справи Кейти Смит. Тя е успяла да подреди домашните си любимци на канапето за семеен портрет, съобщи сайтът "Метро".

Кейти е тренирала животните си седем дена - как да седят на канапето и да гледат към обектива. Когато е правила пробните снимки, непрекъснато е притичвала между фотоапарата и дивана, за да връща непослушните.

За последната снимка ги е събирала три пъти. Само секунда след щракването на обектива всички са се разбягали.

Котка спасява бебе от падане по стълби

Деветте кучета са били по-лесни за снимане. Те са били готови на всичко, за да получат награда. Котките обаче не са толкова лесно подкупни и е трябвало непрекъснато да ги връща обратно на мястото им, докато решат да останат.

Кейти има толкова много домашни любимци, защото спасява животни в беда. Къщата й не е голяма - с три спални. Освен фотогеничните кучета и котки, има четири вълнисти папагалчета, няколко рибки и таралежче.

"Доста е хаотично, но се свиква - каза Кейти. - Те тичат наоколо и всъщност не осъзнаваш колко са много, докато не се съберат в една стая".

Коментари

  1. 2019.12.08 | 19:27

    Ами браво на жената.Иска се сърце и търпение за подробно нещо!

  2. 2019.12.04 | 21:02

    Браво! Нашите кученца са част от семейството и винаги са включени в семейните портрети!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет