Емилия Кларк: Казаха ми, че ако не съм гола в „Игра на тронове“ ще разочаровам феновете

19 ноември 2019 12:23

Емилия Кларк: Казаха ми, че ако не съм гола в „Игра на тронове“ ще разочаровам феновете
© gettyimages
4903 2

Актрисата Емилия Кларк, която изигра майката на дракони Денерис Таргариен от „Игра на тронове“ разкри, че е била притискана да се снима в голи сцени, съобщава „Индипендънт“.

Тя разказа, че след като отказала да заснеме поредната сцена, в която тя е без дрехи, ѝ било казано, че така ще разочарова почитателите на сериала.

„Сега съм много по-наясно какво ми е комфортно да правя на екран и на какво бих се съгласила“, казва тя. „Имала съм спорове на снимачната площадка, в които заявявах: „Не, този чаршаф ще остане върху мен по време на сцената“ и ми отговаряха: „Но така ще разочароваш почитателите на „Игра на тронове“. Аз ги пращах по дяволите“, допълва Кларк.

По думите на актрисата тя останала потресена от количеството голи сцени, които трябвало да заснеме в първия сезон на „Игра на тронове“.

„Спечелих ролята, изпратиха ми сценария и като започнах да го чета си казах: „ето каква е уловката“, спомня си тя. По думите ѝ въпреки това тя се съгласявала, защото току що била завършила театралното училище и била благодарна за работата. „Казвах си, че щом е в сценария значи е наистина нужно, всичко ще бъде наред“, споделя Кларк.

По време на снимките на първи сезон актрисата често плачела в тоалетната заради сцените, които трябвало да снима.

Novini.bg
4903 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.19 | 12:49

2

Жените харесват две неща, да се показват голи и да им се възхищават, когато ги видят голи. Останалите приказки са пудра захар върху фактите.

к

2019.11.19 | 12:47

1

Щом трябва да е гола, толкова е артистка.

Добави коментар

Водещи новини