Породата белгийска овчарка рекордно поскъпна след ликвидирането на Ал Багдади

  • 01 ноември 2019 13:44

  • 5844
  • 3
Породата белгийска овчарка рекордно поскъпна след ликвидирането на Ал Багдади
© Getty Images

Цената на кучетата от породата белгийска овчарка малиноа скочи главоломно, след като неин представител взе участие в акцията по ликвидиране на лидера на Ислямска държава Ал Багдади, съобщава сайтът TMZ.

Ирен Хаукрофт, собственичка на най-големия развъдник на породата малиноа за американската армия довери, че е получила предложение за покупка на такава овчарка за 85 хиляди долара.

Преди президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да публикува снимката на кучето-герой Конан, взело участие в ликвидирането на Ал Багдади, породата се търгуваше за 25 хиляди долара. Такава беше цената на възрастните екземпляри, а палетата вървяха по 2 хиляди долара.

Хаукрофт заяви, че е затрупана от оферти за покупка на белгийски овчарки. Понастоящем тя отглежда 73 малиноа.

Последвайте канала на

БТА
5844 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ана Тема,краваре!

2019.11.01 | 14:46

3

А колко ли ще скочи цената на някое улично псе, ако някой ден заръфа разкъсаната от някоя самоделна бомба плътта на жужето Буш!?

Евалла на Хамериканците!

2019.11.01 | 14:21

2

Големи Холивудски режисьори са...Евалла...!Значи създават терористи и убийци като Осама Бен Ладен и Багдади...!Разбутват и окървавяват света...!И после се завръщат на бял кон като победители и борци за мир и справедливост...-унищожавайки ги физически...!
Както каза поета-,,Това е толкоз просто и логично."..!

Въпрос?

2019.11.01 | 14:16

1

Багдади да не си е цопнал брадата в собствените си лайна,като видял зора,че е лайняно-жълта до половината...

Добави коментар

Водещи новини