Куче се отрече от стопаните си, чакало ги е 4 г. на същия път, на който са го забравили

История за забравено край пътя куче трогна цял Тайланд, когато китайска медия разказа за съдбата на куче, което в продължение на четири години не напуска мястото, където стопаните му го забравили.

Преди четири години семейство пътува с колата си по шосето, когато в един момент решават да спрат на една от бензиностанциите на пътя и да заредят гориво. Тогава домашният им любимец решава да се поразходи навън и изскача от автомобила. Така в крайна сметка семейството потегля за вкъщи, без изобщо да забележи липсата на кучето.

Жители от близкото селце разказват, че животното винаги е стояло на това място и е чакало собствениците му да се завърнат. Една жена дори е споделила, че стотици пъти е приютявала кучето в дома ѝ, но то постоянно бягало от тях и се връщало на пътя.

Историята все пак има щастлив край, когато семейството разпознава кучето си с име БонБон сред многобройните му снимки из социалните мрежи и отива да го прибере.

Срещата е повече от сърцераздирателна и за хората, и за животното, въпреки всичко обаче БонБон отказва да се прибере с тях. Оказва се, че кучето вече е направило своя избор и решава да живее именно с жената, която през всичките четири години го е приютявала у тях и хранела.

Стопаните от своя страна са приели избора му и са обещали, че когато имат път, ще го посещават, предаде "La Vanguardia".

Коментари

 1. 2019.09.17 | 16:53

  Горкото куче! Все пак е намерило своя дом.

 2. 2019.09.17 | 18:52

  това е душата на мутрата боикобългароубиеца преродила се в това куче

  1. 2019.09.17 | 22:47

   че азиатците са глуповати /да си забравиш кучето/детето, но ти ги надмина!!!

 3. 2019.09.17 | 21:50

  После пак разправяйте че кучетата нямали разум и чувства.

 4. 2019.09.19 | 15:04

  Направило е разумен избор а не като някои жени ти я биеш и гониш а тя пак ти се навира

 5. 2020.01.22 | 20:25

  Душичка мила.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет