Пиърс Морган: Мадона е като Конан Варварина

  • 12 март 2012 15:24

  • 3637
  • 0
Пиърс Морган: Мадона е като Конан Варварина
©

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо ми прилича на Конан Варварина, каза водещият по Си Ен Ен Пиърс Морган, пише АП.

В предаването си по американската телевизия британският журналист обвини Кралицата на попа, че се облича гротескно, има ужасни ръце и на моменти му прилича Конан Варварина. Той допълни, че е забранил на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо да влиза в студиото на неговото предаване. "Тя твърди, че не ме познава, но това е лъжа", заяви Морган.

Журналистът отправи критики и към манекенката Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е. Тя е пълна егоистка, ако хората знаеха нейната същност, никога не биха се прехласнали по нея. Тя е отвратително дребно същество, допълни Морган.

Въпреки критиките към певицата и модела водещият похвали актрисите Камерън Диас и Гуинет Полтроу. Според журналиста и двете са много забавни.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3637 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини