54% от британците предпочитат мъжка компания пред тази на приятелки и съпруги

  • 10 юни 2019 10:07

  • 245
  • 1
54% от британците предпочитат мъжка компания пред тази на приятелки и съпруги
© Pixabay

Над половината британци /54 процента/ предпочитат компанията на най-добрия си приятел пред тази на гаджетата или съпругите си, за което често им се устройват скандали от страна на половинката, съобщи в. "Дейли мейл".

Средностатистическият британец има тесен кръг от петима приятели, с които се събира три пъти седмично. Но това често не се харесва на нежните им половинки. Четиридесет и четири процента от анкетираните поданици на Нейно Величество са доверили, че са имали семейни скандали заради времето, прекарано в "мъжките срещи". А една четвърт от респондентите са си признали, че биха желали да се срещат с "момчетата" много по-често.

За британските дами не всичко е изгубено. Все пак 62 процента от мъжете са заявили, че биха предпочели да изкарат ваканцията си с половинката, вместо с най-добрите си приятели. Но британките губят откъм хумор. 38 процента от мъжете са признали, че най-забавният човек, когото познават, е от тесния им приятелски кръг. И само 20 на сто посочили партньорката си в споменатата категория.

Средностатистическото мъжко приятелство трае 19 години, установи изследването, поръчано във връзка с излизането на дивиди с филма на Стив Куган "Стан и Оли". В него се разказва за дружбата между комиците Лаурел и Харди.

Последвайте канала на

БТА
245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123

2019.06.10 | 10:58

1

Те затова са станали и такива добри мореплаватели - да са по-далече от британките! Такъв е вица, но и той отговаря на реалността - те просто съжителстват докато се понасят! После кой откъде е и накъде иска да избяга!

Добави коментар

Водещи новини