Британските кучета вече могат да лудуват в приключенски парк

  • 05 юни 2019 14:36

  • 375
  • 0
Британските кучета вече могат да лудуват в приключенски парк
© Pixabay

Приключенски парк, където косматите посетители могат да лудуват на воля, без да бъдат ограничавани от каишки, е сбъдната мечта за собствениците на кучета във Великобритания и техните питомци, пише в. "Дейли стар".

Паркът, открит през уикенда, се намира в близост до Стоук он Трент, Стафордшър, и предлага разнообразни развлечения за кучета - дървесни дънери и клони, гуми, тунели. Косматите посетители разполагат с изобилно пространство да пълзят, да тичат, да се гонят, да скачат, да се катерят.

Домашните питомци освен това могат да плуват в езеро с дълбочина до два метра, да лудуват между дърветата, да преминават препятствия и да участват в "сесии за социализиране" с други кучета.

Идеята за парка е на Джес Флинт - стопанка на кучета, която дълго време се е мъчила да открие място, където питомците й да палуват, без да бъдат ограничавани от каишки.

За кучетата, които прекарват дълго време в компанията на хора, общуването със себеподобни може да се окаже здравословна практика.

От стопаните се очаква да поемат пълна отговорност за кучетата. Правилата на парка изискват хората постоянно да държат под око питомците си. Не се допускат човешка храна и хвърляне на отпадъци.

Последвайте канала на

БТА
375 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини