Как да получите пророчество от екрана?

  • 15 май 2019 15:46

  • 1504
  • 0
Как да получите пророчество от екрана?
© Getty (архив)

Социолозите провели изследване на тема “колко време средностатистическият човек прекарва пред телевизора”. Резултатите са неутешителни. По мнение на социолозите това са неоправдано много часове, но едва ли някой знае как правилно да гледа телевизор.

Правилно, означава да има от това полза или да можете да получите пророчество. Как да стане това? Този отговор знаят звездите и те са готови да споделят своите тайни с вас. Когато ви е мъчно, напуснал ви е приятелят ви или съпругът, включете телевизора си. Телевизията е замислена не толкова като източник на информация, а като лекарство срещу скуката. Много точно определение. Но ако получаването на отговори и пророчество за нас е действително възможно, значи от телевизията би имало голяма полза. Някои астролози смятат, че е наистина възможно, но телевизора трябва да се ползва по определен начин. Ако успеете да усвоите процеса на управление на екрана, рано или късно ще постигнете многообещаващи резултати.

Първи начин: Час „Х” в тази система е полунощ. Това време, плюс следващите два часа (00:00-02:00ч) се управляват от тази планета, която съответства на започващият нов ден от седмицата, така както е определено от Звездата на маговете. В понеделник - Луната, вторник - Марс, сряда - Меркурий, четвъртък - Юпитер, петък - Венера, събота - Сатурн, неделя - Слънце.

Ако сте се опитвали да намерите отговор на някой сложен въпрос, още не сте достигнали до изясняването му и не сте намерили решението му, опитайте да се възползвате от телевизията за получаване на информация.

Планетата управител на деня е едновременно отговорна и за промеждутъците от време от 8 до 9 ч., от 15 до 16 ч. и от 22 до 23 ч. Предаванията, които вървят през това време също носят в себе си значителна информация. Способни са значително да ви обогатят, ако не на съзнателно, то на подсъзнателно равнище. Опитайте да проверите това и да го потвърдите или да го отхвърлите. Вероятно потвържденията ще се окажат повече. Само стриктно следете за съответствието на своя зодиакален знак през дните на седмицата и не го използвайте в друго време. От това няма да има никаква полза.


Рак имат всички шансове да намерят отговор на своя въпрос, възползвайки се от нощните телевизионни програми за будните „сови” в понеделник

Козирог – в събота.

Овен и Скорпион - във вторник.

Близнаци и Дева - в сряда.

Стрелец и Риби - в четвъртък.

Телец и Везни- в петък.

Водолей и Лъв - в неделя.

Втори начин: В този случай часът „Х” е моментът на изгрева на Слънцето, който се променя според сезона, лятното или зимното часово време. Този час и един час след изгрева на слънцето се намират под енергията на планетата, управляваща съответния ден от седмицата. Ако е сряда, това е Меркурий, ако е петък, това е Венера. Така графикът на гледане на телевизия и търсене на отговори се променя. Ако усвоите гадаенето чрез телевизора в съвършенство, ще се удивите, ще започнете да го поддържате и ще ви стане вашият най-добър съветник. Затова трябва да сте с отворени сетива и да можете да разпознаете и възприемете информацията за вас.  

Например се чудите дали да започнете работа в някоя фирма и гледайки телевизия в определеното за вас време според зодиакалния знак, в един момент чувате, че нещо е станало или има хванати в измама, или данъчните започват проверка на работата им. Ето един знак, че трябва да се откажете да започнете тази работа. Друг пример: чудите се дали да отправите любовно предложение, но не сте сигурни да го направите или не. И изведнъж в точното време за вас върви някакъв сериал, в който главният герой прави романтично предложение на възлюбената си. Значи това е вашият отговор в знак на решенията, които трябва да вземете.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1504 0

Свързани новини

Водещи новини