Кармата на Водолей - този знак ще бъде неразривно свързан с любовта и понятието за справедливост

  • 14 декември 2018 12:52

  • 13945
  • 0
Кармата на Водолей - този знак ще бъде неразривно свързан с любовта и понятието за справедливост
© Pixabay

Кармата на Водолей не им изпраща твърде много изпитания в сегашния живот, но въпреки това трябва да поработят върху себе си. Животът на човек, роден под този знак ще бъде неразривно свързан с любовта, отношенията и понятието за справедливост.

В предишното си превъплъщение Водолеят активно се е интересувал от принципите на равенство и справедливостта и в този живот ще му бъде предоставена свобода на изразяване на своите възгледи, без да бъде ограничаван от никакви рамки. Но в същото време той ще трябва да работи върху вътрешния си свят, за да стане по-толерантен към хората около себе си.

Съдбата на такъв човек може да бъде много щастлива, но ако развие чувство за справедливост и насочи силата си към борбата срещу злото, а не към доброто. Като цяло животът на Водолея ще се развие добре, ако осъзнае, че е необходимо да работи в полза на собственото си семейство, близки хора и в интерес на цялото човечество.

Водолеят е знак на универсалната любов. Ако човек, роден под неговото покровителство, изпитва истински чувства и вижда истинската красота на душата на любимия човек, той разбира към какво наистина трябва да се стреми в този живот.

Съдбата дарява Водолей с остър ум и способност да мисли творчески, но те винаги преследват идеалистични вярвания. Когато хората не отговарят на очакванията им, те са много разстроени и започват да виждат несъществуващи конспирации срещу себе си навсякъде.

Този знак трябва да осъзнае, че никой не е длъжен да действа, както той счита за правилно и че има много различни начини за самоизразяване. Водолей трябва да се научи да наблюдава другите хора, да не се дразни от несъвършеното им поведение и винаги да забелязва по нещо добро в действията им.

Понякога вярата в собствената им уникалност ги кара да търсят уединение, да избягват другите хора, за да се предпазват от външния свят и не позволяват на никого да се приближава до тях. Те трябва да преодолеят това и да се научат да бъдат отворени, да помагат на другите хора - само тогава ще отработят кармичните си дългове.

Водолеят ще трябва да осъзнае, че е необходимо да поддържа нормални отношения с другите, дори и да вярва, че е преди тях в процеса си на развитие. Той трябва да разбере, че въпреки, че мнозина да не споделят неговата гледна точка, нужно е да покаже уважение, защото всеки се развива и усъвършенства с различен темп.

Важно е Водолея да се научи да говори на езика на чувствата, а не само на интелекта, защото това е, което може да обогати вътрешния му свят и да го доближи до изпълнението на житейската му цел.

Водолеят е силно затруднен от вътрешната си упоритост и е наложително да се бори с нея.

Още една кармична задача на Водолея е да приемете света такъв, какъвто е, да се научи да забелязва необичайното в рутинните неща и да спре да подчертава разликата между себе си и другите хора. Едва тогава животът му ще бъде спокоен и хармоничен.

Кармично този знак обикновено се свързва с приятелите. Понякога тези хора ще му помагат, понякога ще му пречат, но тяхното поведение действително ще помогне на Водолей да научи важните житейски уроци.

Родова карма представителите на този знак нямат, защото тяхната основна цел е свободата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13945 0

Свързани новини

Водещи новини