20 професионални бармани се състезават във финала на конкурса BAR|MASTERS

  • 10 май 2019 17:38

  • 349
  • 0
20 професионални бармани се състезават във финала на конкурса BAR|MASTERS
©

Общо 65 професионалисти зад бара от 14 български града участваха в състезанието и преминаха през серия от обучения за умения зад бара, присъствие в социалните мрежи, изграждане на имидж, поведение пред камера и създаване на съдържание, за да повишат презентационните си способности.

До 12 май включително продължава онлайн гласуването, в което публиката може да подкрепи своя фаворит на адрес https://perfectmix.bg/barmasters/.

От общо 20-те финалисти 4 са дамите, които са решени да докажат, че барманството не е само мъжка професия, а 16 са господата, мотивирани да спечелят със способностите си. Най-добрият сред тях ще спечели 3000 лв. и посещение на международното бар шоу Барконвент Берлин 2019, а неговите подгласници – съответно 2000 лв. и бармански сет на Cocktail Kingdom и 1000 лв. и безплатен алкохол от портфолиото на Кока-Кола ХБК България. 

4 към 16 е съотношението жени-мъже с превес на мъжката част в състава на финалистите в конкурса BAR|MASTERS. Общо 20 професионални бармани преминаха през серия от обучения и ще се състезават за победата във финала на 14 май - закриващото събитие е част от програмата на Sofia Bar Show 2019, което се провежда на 14 и 15 май в София.

Конкурсът BAR|MASTERS е част от платформата Perfect Mix, която има за цел да повиши коктейлната култура и да осъвремени навиците, свързани с консумацията на миксирани напитки. В избора на коктейли за своето портфолио Perfect Mix се доверява на майсторството на най-добрите миксолози и се ръководи от мотото „Тайната е в съставките“, като използва премиум алкохолни и безалкохолни брандове, доказали своето неопровержимо качество – факторите от първостепенно значение за вкуса, характера и въздействието на всеки коктейл.


Последвайте канала на

Novini.bg
349 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини