Кралица Елизабет II e недоволна от Катрин

  • 05 март 2012 14:35

  • 3684
  • 1
Кралица Елизабет II e недоволна от Катрин
© Интернет

Според последните слухове около британското кралско семейство Елизабет Втора била много недоволна от съпругата на принц Уилям - Катрин. Нейно величество смятала, че херцогинята на Кеймбридж е доста мързелива и суетна и че не се занимава достатъчно с благотворителни инициативи.

Останала временно без закрилата на принц Уилям, Катрин ежедневно се сблъсквала с недоволството на Кралицата и желанието й да я направи копие на принцеса Даяна. "Графикът на Елизабет Втора е пълен с ангажименти и тя е крайно възмутена, че при Кейт не е така", твърди източник от Бъкингамския дворец.

"Според Кралицата Катрин не се занимава достатъчно с благотворителност. За последната година тя се е появила на 35 подобни събития, но Нейно величество не спира да я сравнява с Даяна, която организираше по около 170. Освен това Кралицата смята, че херцогинята е доста суетна. Вярно, че сега всички погледи са вперени в нея и жените по цял свят я копират, но Елизабет не одобрява това, че тя прекарва 4-5 часа дневно с фризьорите си", издал информаторът.

"На всичкото отгоре Кралицата не смята, че Катрин е особено умна. По време на едно от посещенията си херцогинята попита дали яйцата на Фаберже още се произвеждат. Подобно невежество е недопустимо за човек, завършил история на изкуството", допълнил източникът, пише hotnews.bg.

Последвайте канала на

3684 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Anna

2012.03.06 | 15:26

1
нова търсачкa като Google предлага 50% от своите доходи Това е първият проект в света, който дели печалбата си с потребителите си , семейството WazzUB отпразнува 2 милиона членове! Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори. През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc. Git е регистриран съгласно законите на Орегон. Регистрационният номер е 802159-90 Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA. Оперативното се намира на адрес: 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012 Благодаря на всички регистрирани чрез линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7b6d93ad

Добави коментар

Водещи новини