Прогноза за март 2012

  • 24 февруари 2012 20:28

  • 5098
  • 0
Прогноза за март 2012
©

През март зимата най-после ще спре да ни изненадва с минусови температури и ще отстъпи място на така очакваната от всички пролет.

В началото на месеца температурите ще са сравнително ниски – между 4 и 8 градуса, но поне няма да са под нулата. Облаците ще се скупчват все по-малко и валежи на сняг ще има, но не както през февруари.

Дъжд и сняг ще се редуват, но като цяло месецът ще е доста мек. Затоплянето ще предизвика топене на огромното количество натрупан сняг и затова в някои райони има опасност от наводнения.

Преди средата на месеца температурите ще спаднат, но отново няма да стигнат под нулата. След средата на месеца се очакват сериозни превалявания на дъжд.

През март температурите ще достигнат до двадесет градуса и дори повече, така че със сигурност ще се наложи да захвърлите тежките палта.

От астрологична гледна точка през март не се очакват катаклизми.
През март много хора ще жънат плодовете на успехите си, стига преди това да са работили неуморно. Март ще бъде повратен месец в отношение на работата, това е идеален момент да се смени работното място, ако на старото вече усещате, че нямате възможности за по-голямо развитие.

През март е най-добрият момент да се преборите със своите вътрешни страхове и комплекси и да започнете на чисто по отношение на любовта и на бизнеса, пише sanovnik.bg.

Това обаче е и време, в което не трябва да се взимат внезапни решения, не бива да се поддавате на чувствата си, вслушвайте се в разума си.

Ако допуснете грешка през март, ще се наложи да отделите месеците до края на годината, за да възстановите щетите от необмисленото си емоционално решение.

През първите десет дни на март ще бъдете заредени с мощна енергия, която можете да вложите в работата, ако искате да постигнете големи успехи.

Втората декада на март е спокойна, можете да се отдадете на един-два дни почивка с любимия човек. През третата декада на месеца трябва да се въздържате от участие в конфликти, защото те могат да предизвикат лавинообразен ефект.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5098 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини