Бареков разкъса в. "Труд" в ефир: Това е съдбата на парцала! (видео)

  • 24 февруари 2012 14:09

  • 19423
  • 39
Бареков разкъса в. "Труд" в ефир: Това е съдбата на парцала! (видео)
©

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва разкъса демонстративно днешното издание на в. Труд в ефира на сутрешния блок на ТВ7. Повод за гибелния гняв на водещия беше заглавие във вестника, според което медикаментите в България са поевтинели от 40 ст. до 400 лв.

Бареков първо не искаше дори да показва Труд в ефир, за да не му прави реклама, но после го осени идея да го обърне на обратно. След това демонстративно го разкъса на шест части с думите "Това ще бъде съдбата на парцала". По време на целия разговор той наричаше Труд и 24 часа "здравната преса", тъй като двата вестника защитават позицията на един от собствениците си фармацевтичния бос Огнян Донев. В същото време именно ТВ 7 стана инициатор на разследването довело до шумните скандали осветлили скандалните факти за ценообразуването на медикаментите. Свидетели на гнева на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва станаха председателят на БЛС д-р Цветан Райчинов и зам.-председателката на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова. Чело на днешния брой на "Труд" е публикация насочена срещу самата Дариткова, озаглавена "Опрощават 53 000 лв. на мъж на депутатка". В нея се обяснява, че държавата е опростила на съпруга на д-р Дариткова тази сума, натрупана като неплатен наем за чайна в Пампорово, която той стопанисвал.

Последвайте канала на

Novini.bg
19423 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Митко

2012.02.28 | 19:46

39
Браво на Бареков за постъпката. И ако ББ наистина иска да пребори фармацевтичната мафия - браво за това. И ако ЕС иска да се намеси заради хората (не заради пцетата) - още веднъж - браво
Аноди Катодиев

2012.02.28 | 17:43

38
Ако Бюреков това, ако Борисов онова, Митко, ТРИ ГОДИНИ ги чакаме тези гербарски келеши да свършат нещо- да скочат и разгромят всички видове мафия! Ама те не скачат - викат само "хоп" (хеле пък тоя менистър Цецо-Конецо, известен още като Цецо Шлифера)! Та затова сме в положение на национална катастрофа! Защото във всичко до което са опрели тези некадърни мафиотизирани гербари са го ликвидирали! Митко недей да бъдеш наивник или поне не го афиширай в общественото пространство, че изглежда странно!
Женя

2012.02.26 | 20:42

37
И аз не харесвам Бюрека,ама жеста ме кефи...стига с тия манипулации вече
Бля бля

2012.02.26 | 20:42

36
Ти си парцал бе Бареков, политическа к*рва, само се продаваш на тоя и оня. Тоя педерас няма ли кой да го скъса и него, и да ни избави от тъпата си мутра в ефира. Ти си една голяма журналистическа издънка!
kurec

2012.02.26 | 20:42

35
abe i na teb 6ti skasat zadnika nqkoy den bayrekov
Faecal Stream Thesisist

2012.02.26 | 20:26

34
Този безподобен мазен журналистически парцал и маструб Бюреков май е взел да плаче на чужди гробища! Неговата работа обаче е като лафа "Крадецът вика дръжте крадеца" Три години и повече лиза г@за на Бойко Тиквата и Цецо-Конецо и сега като усеща че се обръща палачинката се пресътвори на "народен трибун"! Чудя се само кой от двамата Бюреков или Яне Янев е по-голяма пачавра! Някакви предположения
ccc

2012.02.26 | 20:26

33
Добре дошли в семейството на WAZZUB! Благодарим Ви за присъединяването към WAZZUB, първата истинска глобална общност, която плаща на своите членове. Моля, кликнете на следния линк за да потвърдите имейл адреса си: Your personal invitation link is: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4ba12cae
До всички олигофрени плюещи по Бареков

2012.02.26 | 20:25

32
Във случая не става въпрос какъв е Бареков и ТV 7 а за нещо касаещо всички нас : цените на лекарствата. Мисля всеки е съгласен че поне те трябва да са с поносими цени. Какъв е ефекта ако българите измират а фармацевтиката ни процъфтява. Мен не ме интересува че някои навлизал в чужди пазари с ниски цени и да си ги компенсира от мен. Че същия тоя влия при ценообразуването на вносните лекарства и не ни оставя алтернатива. И в същото време два "НЕЗАВИСИМИ" НЕГОВИ вестника ни убеждават че всичко е правилно и трява да сме доволни че плащал данъци и давал работни места. И вие това го намирате за нормално и не ви възмущава а ми пишете какък е Бареков иТВ7.Във случая браво на тази телевизия и този журналист че повдигат въпроса.И ако те са нечия подлога то тогава вие чия сте на Донев ли
До дебила защитаващ журналистическия парцал Бюреко

2012.02.26 | 20:25

31
Неуважаемий, сега ще ти обЯсня като на дебил за да разбереш казоното по-долу и да спреш да (се)! Значи така - фактът, че мазната журналистическа подлога Бюреков застъпва AD HOC и по-случайност правилна гражданска позиция не означава автоматично, че получава индулгенция за досегашното му отвратително слагачество пред ныне властимеющите! Нещо повече - ЗАЩО сега този трибун забуча така грозно срещу пишман-олигарха и крадлив "бизнесмен" донев, който от 5 години с божидар данев застъпват геноцидни по съществото си идеи за устройството на системите за социално осигуряване, условията за пенсиониране на ужасяващо бедните Българи и прочие - Бюреков това обаче не го е видял досега! Едва когато започнаха да падат малки главички от фармацефтичната мафия (по заповед на Бойко Тиквата - за да се уталожи насъбралата се омраза към него, а и заради брюксел!!!), ТОГАВА Бюреков скъса "Труда". Този е по-опасен и от гербарастите, защото е безпринципен плужек-нагаждач, комуто за съжаление мнозина вярват, и които поради това стават лесни за манипулиране! Затова имаме и такова льошо отношение към тавагишт бюреков! Анладънъз мъсънъз???
MMA

2012.02.25 | 22:51

8
Огнян Донев, Софарма и целия обръч са олицетворение, на алчността и лицемерието, на мръсотията и издевателството! Да се възползваш от монопола на пазара, да продаваш лекарства 3-ри пъти по-евтино в чужбина от тук, докато в България взимаш и залъка от устата на умиращите деца е най-долното... да внасяш лекарства и да ги продаваш пак в пъти по-скъпи от навсякъде... тоя не заслужава да живее! Здравната или Фармацевтичната мафия, както и да я наричат е пуснала пипала много надълбоко и докато народа не излезе по улиците да ги отреже, тоя геноцид няма да спре! Всички конкурси, търгове, сделки и назначения в тая свера и не само са поръчкови и нагласени, докога ще ги търппиме тия изчадия?!?
AJ4A

2012.02.26 | 20:24

30
Народът вместо да излезе на улицата излиза пред УРНИТЕ и си мисли, че с хартийката, която пуска ще се отърве от паразитите в държавата!!!! Докато народа гласува за болшевики и световно неизвестни карикатури (без значение от коя партия са издигнати) може да си убеден, че никой няма да излезе на улицата .......... защото никой не иска да се жертва като вижда че около 2-3 милиона се "кефят" и гласуват за .......... собствените си бъдещи палачи!!!! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА, СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА 3-ТО ПОКОЛЕНИЕ БОЛШЕВИШКИ ОТРЕПКИ!!!! Чак тогава, като целият свят разбере, че НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ТАКИВА УПРАВНИЦИ, НЕ ИСКА ТАКЪВ ПСЕВДО ЕЛИТ, може би ще се намерят истински патриоти, които да поведат публична борба за смяна на системата, за пращане на крадците и виновниците за дереджето на народ и държава в ЗАТВОРИТЕ, където им е мястото!!!!! Защо никой не се интересува тази "стопанска карикатура" с какви пари приватизира Унифарма и Софарма?!?!?! На каква цна бе продадена фирма, която последствие продава само на държавни структури продукция за около 2 - 3 милиарда годишно??????? Защо министърът-гений Дянков спи и не въвежда понятието "НЕОБХОДИМО-ПРИСЪЩИ РАЗХОДИ" за формиране себестойността на промишлената продукция???? Защо всичко, което се реализира на пазара с надценка по-голяма от 20% (примерно) над т.нар. НЕОБХОДИМО-ПРИСЪЩИ РАЗХОДИ не се облага с 70% данък вместо смешният щом става въпрос за монополи 10% данък?????? Сигурно е сложно да се направи това????? На кого служи Дянков, на кого служи цялото правителство, на кого са служили всички правителства досега??????? Ама някой да е чул да се говори нещо на тази тема?????? На никой не му пука за България и за българския народ - пука им само да защитават про-руските и болшевишките интереси на Балканите в Европа и Нато, чеееееееееее именно комунизмът и болшевизмът е бил основен и единствен източник на благосъстоянията на семействата им през целият им живот????? Световно неизвестни лица като Корнелия Нинова и т.н. да получават стотици хиляди ............ с какво са ги заслужили тези пари .... освен с принадлежността си към болшевишката идея??????
недоволен

2012.02.26 | 20:17

29
Тук става дума за това, че "някой" къса вестник по телевизията.За това кой е този "някой" няма да коментирам - цяла България го помни като "Ники Дудука"така, че не се сочи това което се вижда.Въпроса е в това, че се къса вестник.Навремето така започна в Германия- първо късаха и горяха книги, после започнаха да горят хора.На съвременен език това се нарича ФАШИЗЪМ.В днешно време много се говори за свобода на словото.Всеки може да пише каквото си иска.Като не ти харесва не го чети.На мен като не ми харесва Бареков мога ли да закрия TV 7?Кой е той, че се изживява като цензор да къса вестници?Човек който преди години играеше по чалга клубовете днес започнал да казва какво може и какво не.Той се беше заканил и на стачкуващите селяни, че ще им нарежел гумите за това че стачкували и му пречели да се предвижва до работното си място.Май много на сериозно започна да се взема Бареков.Защо не го назначат за главен цензор на държавата.Много ще бъде полезен особено на сегашната власт!
Аналгин

2012.02.26 | 08:11

28
То хубаво ама парцал скъсал парцал. Дудука и да се прави на пич не ще помогне за полза роду само с празни приказки.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини