Кармата на Близнаци

  • 05 декември 2018 11:42

  • 9529
  • 0
Кармата на Близнаци
© Pixabay

От предишните си превъплъщения, човекът роден под този знак е пренесъл много малко качества. Той не се е научил да общува с хората, което означава, че в настоящия живот отново ще трябва да овладее социалните умения. Също така важна кармична задача за Близнаци е възможността да може да направи правилния избор. Близнаци е знак на колебанието и съмнението и в миналия си живот човекът, роден под него, често не е приемал насериозно важните ситуации. В това въплъщение трябва да осъзнае, че може много да зависи от неговия избор.

Хората, родени под този знак, често идват на този свят, за да учат другите - те имат висок интелект, отлична памет и хуманен начин на мислене. Това говори, че в минала инкарнация тяхната душа е преминала през сериозна духовна пътека и сега тя трябва да си спомни своето предназначение. За да разкрият умствените си способности, Близнаците трябва да преминат през физически пътувания. Ето затова те обичат новите места, дългите разходки, командировки и разходки сред природата.

Хората Близнаци се раждат с вродено осъзнаване на дуалността на човешката душа и света. Те разбират напълно, че без тъмнината няма светлина и без злото няма да има добро и мир. Но те трябва да разберат, че в допълнение към това разделение съществуват и висши сили, които неизменно присъстват във всички феномени.

Близнаците обичат да научават нещо ново, те са привлечени от различни области на знанието, във всяка, от които те искат да се усъвършенстват. Но разпиляването на енергия за няколко неща наведнъж категорично не се препоръчва за тях, защото тогава те губят вътрешната си хармония. Трябва да изберат само едно. Кармичната задача на Близнаците е да намерят нещо, което да е интересно за тях, да се потопят изцяло в него, без да се разсейват от различни неща и тогава те наистина могат да преобразят света около себе си и да получат отговор на въпроса кое е истинското им предназначение.

Хората от този знак се страхуват от рутинна и еднообразието. Струва им се, че постоянството, спокойствието и привързаността към нещо само ще попречат на духовния им растеж. Поради това често понякога сменят партньорите си, изоставят недовършено започнатото и се впускат в рисковани приключения. Но всъщност разрушават важни връзки и допринасят за изтичането на енергия.

Кармичните връзки обграждат отвсякъде Близнаците. Мнозинството от хората, които ги срещат по пътя на живота им, всъщност не случайно са им изпратени от съдбата. Понякога дори един напълно незабележим човек, който пътува във влака или шофьор на такси, може да има значение за тяхната кармична задача.

Важно е Близнаците да осъзнаят, че връзката между хората не трябва да бъде повърхностна. Те трябва да се научат на съчувствие, разбиране и способност да помагат на другите - само тогава могат да станат по-щастливи и по-хармонични личности.

Сред членовете на семейството, специални кармични връзки обикновено се образуват с братята и сестрите. Ето защо е важно да поддържат топло и безкористно отношение с тях. Ако това се случи, кармата на Близнаците ще бъде благосклонна към тях.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9529 0

Свързани новини

Водещи новини