Хасково става световен център по уфология

  • 29 октомври 2018 09:34

  • 2809
  • 1
Хасково става световен център по уфология
© Pixabay

Хасково става световен център по уфология след седмица. Учени и любители на теориите за общуването ни с извънземния разум ще присъстват в залата на хотел "Европа" в Хасково на 3 и 4 ноември.

Мястото е избрано не случайно, защото регионът изобилства от мегалитни паметници и древни светилища, за които се предполага, че са изоставени или все още действащи портали към други измерения, вселени или отдалечени кътчета на нашата Галактика. Форумът събира най-добрите изследователи на извънземния разум. Сред тях разбира ще бъде и българският проф. Лъчезар Филипов, който е подготвил принципно нова класификация на извънземните.

Проф. Филипов е завършил астрофизика в Съветския съюз. От 1982 г. работи в Института по космически изследвания, където беше зам.-директор. За приноса си към космическата наука през 1987 г. получава наградата “Циолковски” на руската академия на науките, заедно с Карл Сейгън. Той е сред малцината наши учени, които се интересуват от НЛО. Същевременно е обявен за един от десетте световни учени, които вярват в извънземен разум. В десетката има космонавти, президенти и трима учени, между които е и той. Проф. Филипов проявява особен интерес към Родопите и най вече към скалното светилище Перперикон.

Сериозно чуждестранно участие ще има на форума, съобщават организаторите. Имън Ансбро ще разясни за комуникациите с извънземните, а Ърлинг Странд ще ни запознае с мистерията като средство за обучение на студенти. Друг известен уфолог е Гари Хеселин. Той ще разкрие истината за известния инцидент в гората Рендълшъм. Докладът на Роберто Пиноти е за изследванията върху НЛО в Европа. Кейт Торвалдсен ще разкаже за своето отвличане и чуждоземните си импланти, които е придобил при контакта си с тях. Леонид Ксанфомалити ще обърне внимание на търсенето на живот отвъд пределите на Земята и нетолерантността в научните среди. Робърт Салас ще разкрие връзката между ядрените оръжия и явлението НЛО и дали пришълците провокират, или са ни спасили от ядрен апокалипсис. Владимиро Биболоти ще представи файлове от Пентагона, които се разсекретяват за пръв път. Катерине Ансбро ще говори за съчетаване на уникално личната с общата социална действителност. Пауло Гуизарди ще проектира мисловни карти за изследване на феномена UFO / UAP ( НЛО/Неидентифицирани Въздушни Явления).

През цялото време ще се очаква извънземните да дадат сигнал или знак за своята поява. Форумът е открит за всички, които се вълнуват от контактите ни с извънземните и поставят под съмнение съществуването им и присъствието им на Земята.

Novini.bg
2809 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.29 | 10:28

1
абе шашкъни, защо не бачкат лайковете в цензурирания ви сайт!??!?

Добави коментар

Водещи новини