В Лондон направиха временен паметник-корона в чест на Краля на попа

  • 30 август 2018 10:52

  • 631
  • 0
В Лондон направиха временен паметник-корона в чест на Краля на попа
© Getty Images

Фенове на покойния Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на му отдадоха почит за 60-ата годишнина от рождението му, като се събраха на временния паметник във формата на корона, издигнат в негова чест в Лондон, съобщи Ройтерс, предаде Нова Телевизия.

Въпреки дъжда, феновете имитираха прословутата му "лунна стъпка" и танцуваха като него около 4-метровия паметник, издигнат от "Сони мюзик" на южния бряг на р. Темза.

"За първи път го видях на живо, когато бях на 18 години. Той дойде в Лондон и беше диво. Той е наистина стеснителен, но много представителен. Винаги се стараеше феновете да се чувстват добре", каза един от феновете му.

Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на репетираше за серия от концерти в Лондон преди преждевременната си смърт през 2009 г. Той почина на 50 години. Паметникът-корона ще остане на брега на р. Темза само един ден.

Последвайте канала на

Novini.bg
631 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини