Заловиха хамстера, съсипал нов автомобил (видео)

  • 23 август 2018 19:10

  • 5677
  • 2
Заловиха хамстера, съсипал нов автомобил (видео)
© pixabay

Хамстерът, който успя да съсипе нов "Форд Куга" на британка влезе в един от поставените капани след 8-дневно върлуване на свобода, съобщи в. "Дейли стар".

"Бях шокирана. Не можах да повярвам, че най-накрая един от капаните свърши работа" - написа Аманда Джонсън. Тя призна, че вече изпитва параноиден страх хамстерът да не избяга отново. След като е бил толкова време на свобода, сигурно никак не е доволен в клетка.

"Продължава да тича и хапе преградите, сякаш се опитва да избяга. Когато излизам за работа, слагам клетката в банята, за да претърсвам по-малко помещение, ако се измъкне" - призна препатилата жена, цитирана от БТА.

Аманда Джонсън се оплака в интернет от струпалите й се беди, когато току-що купеният за децата й хамстер се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й. Тя не успя да го улови веднага и само за една нощ той направи много поразии - прегриза единия колан, уплътнения, пълнежа на седалките. След това се зае и с пластмасата и успя да повреди една от въздушните възглавници.

Сега за ремонта Аманда трябва да плати 4-цифрена сума.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5677 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баща ти

2018.08.23 | 23:09

1
тъпа американска овца, кво чакаш

2018.08.24 | 20:44

2
А ми да, тя Британия е май в Америка, а пич? А пък май овцата е у вас.

Добави коментар

Водещи новини