Хамстер съсипа семеен автомобил

  • 20 август 2018 12:22

  • 1703
  • 1
Хамстер съсипа семеен автомобил
© Pixabay

Хамстер съсипа автомобила на британката Аманда Джонсън, защото се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й и остана да върлува в него, съобщи в. "Сънди мирър", цитира "Монитор".

Аманда Джонсън искала да зарадва децата си с малкото пухкаво животинче. В магазина тя избрала "най-активния и забавен" хамстер. Докато карала към къщи, обаче й се сторило, че нещо докосва крака й. Тя не обърнала внимание, но когато това се повторило, погледнала надолу и видяла хамстера зад педала на съединителя. Той явно успял да излезе от клетката си в багажника. Аманда не можела да спре и шофирала внимателно.

Когато пристигнала, преобърнала автомобила, но не успяла да открие новия домашен любимец. Цяла вечер проверявала автомобила през 10 минути, с надежда да примами хамстера.

Сутринта установила, че хамстерът е прегризал единия колан. Отишла в сервиз и там й казали, че са пострадали и уплътнения, както и пълнежът на седалките. Тормозът продължил и нищо не можело да подмами хамстера. Аманда се опитала да го изгони от автомобила с прахосмукачка, поставила и осем капана за мишки.

След три дни в сервиза й казали, че щетите са толкова големи, че изискват "часове диагностика и труд". Хамстерът се заел и с пластмасата и успял да прегризе една от въздушните възглавници. Той още върлува в автомобила.

Последвайте канала на

Novini.bg
1703 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.20 | 13:14

1
Пълна измишльотина.

Добави коментар

Водещи новини