Таткото на Меган няма да я води до олтара

  • 15 май 2018 15:50

  • 27158
  • 4
Таткото на Меган няма да я води до олтара
© Getty Images

Бащата на актрисата и фотомодел Меган Маркъл Томас Маркъл взе решение да не присъства на сватбата на дъщеря си с принц Хари, предаде американският новинарски портал Ти Ем Зет, цитира "Монитор".

Родителят на Меган мотивирал решението си да не присъства на сватбата на 19 май с притеснението да не я излага. Една от причините е забъркването му в скандал. Преди дни той разреши на фотографи срещу заплащане да го снимат как се готви за тържеството, за да оправи предварително създаденото негативно впечатление за него.

Принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение след отказа на бащата. Безпрецедентно изявление на двореца Кенсингтън за "тази трудна ситуация" не потвърди новината, че Томас Маркъл се е раздразнил от реакцията срещу него, че се е снимал за пари – цели 100 000 долара, и заявил, че повече не иска да злепоставя дъщеря си със своята поява на височайшото събитие.

Самата Меган Маркъл е много разстроена от отказа. „Той е горд мъж, който иска да бъде баща, а не да се грижат за него“, пишат медиите. Според Ти Ем Зет, миналата седмица Томас е претърпял инфаркт, но не се е задържал в болница, за да може да отиде на сватбата. Официално потвърждение за това обаче няма.

Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща й са нейна идея.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Марлкъл ще заведе дъщеря си до олтара.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
27158 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини