Маями е най - нещастният град в САЩ

  • 04 февруари 2012 10:21

  • 5837
  • 4
Маями е най - нещастният град в САЩ
©

Невероятният Маями с белите си плажове, палми, разкошни вили и скъпи хотели оглави класация на най-нещастните градове в САЩ.

Тя е публикувана в американското списание „Форбс”, съобщава ИТАР-ТАСС. Според съставителя на класацията Маями е „райско кътче” само на пръв поглед. В действителност градът изпитва остра жилищна криза, а нивото на престъпността е едно от най-високите в САЩ.

На второ място в класацията е Детройт  – най-криминалният град в страната, а на трето - град Флинт, който също е смятан за град с много висока престъпност.

При съставянето на класацията са взети предвид фактори като ниво на безработицата, престъпност, цени на недвижимите имоти, дял на гражданите, загубили жилищата си заради неизплатени ипотеки, климат, продължителност на пътуването до работното място и нивото на корупция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5837 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
наско

2013.05.25 | 21:08

4
Живи да ги оплачеш тея хора.Много са нещастни...
haha

2013.05.25 | 21:08

3
as jiveia tyk i rabota tyk niama takova neshto,kakvo da kajem za prestapnostta v rodnata bg ,a ? ste im se ama ha haha kakto vseki drug grad...
kaka

2013.05.25 | 21:08

2
ELATE PRI NAS VSICHKI BALGARI OSTAVETE PROSTITE POLITIZI SAMI ,DA VIDIM KAKVO STE PRAVIAT...
пази боже сляпо да прогледне

2013.05.25 | 21:08

1
Какво няма ве....това е ебахти пропадналата държава...няма престъпност ли я ходете живеите в Детройт, Балтимор или Маями...където наркотиците са навсякъде по улиците и могат да те гръмнат във всеки един момент....да не говорим, че във всеки по-голям град в крайните квартали(гетата) е по-голяма мизерия от тукашните цигански махали! Извенявайте, че живеете в Санта Фе, Пало Алто или в Манхатън!!! пф кавали, ходете си и не се връщайте!!!

Добави коментар

Водещи новини