Мишел Обама помпа мускули в тв шоу (видео)

  • 03 февруари 2012 06:55

  • 1217
  • 0
Мишел Обама помпа мускули в тв шоу (видео)
©

Първата дама на САЩ Мишел Обама хвърли в шок зрителите на популярното американско тв шоу на Елън Дедженерис, като напомпа 25 лицеви опори, без да се запоти дори леко, писа в. “Дейли мейл”.

Съпругата на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият е на турне в Калифорния, за да пропагандира здравословен начин на живот сред сънародниците си, като изтъква предимствата на вегетарианството и спортуването. Дедженерис (54 г.), която е сред най-известните лесбийки в страната, обаче не се посвени да предизвика 48-годишната стопанка на Белия дом.

“Аз обичам лицевите опори, вие колко можете да направите?”, попита водещата. А г-жа Обама не й остана длъжна: “Аз мога няколко, а ти да не би да можеш с тези хронични болки в гърба?”

И едва изрекла хапливото предизвикателство, първата дама падна като редник на пода и почна да прави познатото “на едно - долу, на две - горе”. В железен ритъм тя изпълни упражнението 25 пъти и сигурно щеше да продължи до безкрайност, ако не беше видяла, че падналата едновременно с нея Дедженерис се отказа някъде към средата.

“Спрях, защото нямаше да е учтиво да бия жената на президента, още повече че съм по-възрастна от нея”, оправда се водещата.

В откровен разговор след това г-жа Обама се оплака, че въпреки силата си все не може да накара президента да не си зарязва мръсните чорапи на пода в Белия дом.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1217 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини