Как поръчват храна различните зодии

Възможностите за хранене навън и за поръчване на храна са безкрайни, което доста често обърква решенията ни какво да ядем. Със сигурност искаме да е нещо вкусно, да бъде приготвено бързо и да изглежда добре.

Понякога колебанието какво да ям сега, може да отнеме часове, в прелистване на менюта и рецепти. Започнахме да проверяваме хороскопите за съвети за запознанства, работа, пътуване, така че защо да не се обърнем към звездите и за храната. foodpanda разгледа как различните зодии поръчват храна и на какво се спират на база астрологичните им знаци.

• Огнени/Овен, Лъв, Стрелец/- Огнените зодии, избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено те знаят още от предния ден, какво ще бъде менюто им за следващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

• Земни/Козирог, Телец, Дева/- Земните зодии, определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии, заема френската кухня. Какво и да поръчат, то винаги трябва да се сдвоява добре с вино.

• Въздушни/Везни, Водолей, Близнаци/- Въздушните зодии се наслаждават на необичайна, почти научно-фантастична храна. Когато поръчват храна, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто. Определено са фенове на молекулярната гастрономия.

• Водни/Рак, Скорпион, Риби/-
Водните зодии обичат романтичните заведения и романтичните храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет