Дъвки Air France и още странни аксесоари на авиокомпании

  • 14 юли 2017 15:55

  • 1408
  • 0
Дъвки Air France и още странни аксесоари на авиокомпании
© Gettyimages

Някога летенето със самолет беше проста и с нищо незабележителна дейност. Качвате се в самолета, излитате, кацате, всички слизат, мисията е изпълнена.

Но нищо не остава просто завинаги. Тази седмица Air France пусна продукт от основна необходимост, който може да се очаква от шикозна, изискана и интелигентна страна, дала ни Ив Сен Лоран, Шанел, Марсел Пруст, Жан-Пол Сартр, Симон дьо Бовоар, Албер Камю, Роден, Моне, Дега, Едит Пиаф, Марион Котияр, Daft Punk.

Вече можете да се насладите на дъвка с бранда Air France. Това е не просто изкушение за устата. То ще ви накара да се почувствате здрави, щастливи и спокойни.

„Както всички пътуващи знаят, излитането и кацането понякога могат да причинят болки в ушите. Натискът в кабината варира и ушите на пътуващите могат да заглъхнат. Дъвченето е достатъчно да балансира вътрешното напрежение в ухото и да направи пътуването по-забавно“, се казва в рекламата на френската дъвка.

Грижовното отношение е в основата на безпокойството на Air France. За да се покрижи за ушите на клиените си, Air France създаде собствена френска дъвка - La Gomme à Mâcher. Предлагат се два вкуса, които въплъщават удоволствията във френски стил – шам-фъстък-макарон и крем брюле. Дъвката е произведена във Франция и е 100% натурална“, се казва още в рекламата.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
1408 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини