Идеалното време за пиене

  • 08 януари 2012 20:08

  • 5306
  • 4
Идеалното време за пиене
©

Кога е най-подходящо да се хване чашата?

Ако питаш нас за съвсем искрен отговор: поркай по всяко време! Но все пак: "Повече конкретика, повече конкретика!", както ни подканваше учителят ни по философия в гимназията. Не станахме философи, но сме на път да станем истински пияндета. Затова попитахме теб за алкохола и кога е най-доброто време през деня за консумирането му, пише men.bg.

Съвсем логично, цели 47.66% предпочитат вечерта за наливане. Имаме един познат, който пие адски много, но има железен закон: нито капка алкохол, докато още е светло. Адски елементарен, но добър принцип, който заслужава наш'те адмирации!

Почти всеки пети отговорил на анкетата ни навлиза в зоната на сериозното пиене привечер. Това според нашите скромни изчисления означава веднага след работа. Което пък звучи доста добре за финал на тежкия тормоз на уърк. (Не важи за нас, де...)



"Нощем!" е май най-логичният отговор на въпроса за темпоралното позициониране на твоята трансформация в мотика с помощта на алкохолни напитки. Поне така смятат едни 11.69% (надяваме се да не изпозлват наш'те изразни средства).

8.68% избират ранния следобед за начало на питейната злоупотреба. Това е нещо като традиция при нас: да влитаме в офиса на Profit.bg около 14:30 с великия въпрос "Колеги, ще пием ли, бе?!". Те ни очакват, отказват учтиво, при което ние се наливаме набързо, оттегляме се и продължаваме с пияното писане за всеобща радост.



От ранна сутрин (вместо кафе или чай) 4.92% започват с бясното наливане! най-добрият вариант е уиски в кафето, а може и директно с твърдо, без лед.

4.42% стартират есенциалното алкохолопиене около обяд и това е умно, защото след стабилно хапване знаем, чче можеш да издържиш на по-сериозно количество!



А 2.75% се почват след закуска. Така са чисти пред съвестта си, че не са се напоркали още преди закуска, а пък не чакат чак до обяд.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5306 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
"TI SI TAM , A AZ SAM TUK.AZ SAM SAM, A TI SI S DR

2012.01.09 | 16:36

4
KADE PA VKARAHA "HAMLET " V PODOBNA SVIN6TINA ?! TOQ E NA PRINCIPA :"KOFA DA E , MQRKA DA E "(S DRUGI DUMI -PIENIE DO NASIRANIE I BEZPAMETNOST )XO XO KAK E ZASTANAL SAMO ZA 6YT V ZADNIKA !
Анонимен

2012.01.09 | 16:34

1
Самата картинка показва ясно грозната гледка на паднал на улицата или тротоара пияница! Така че сами си правете изводи от снимката! Аз знам, че не мога на никой не мога да казвам нищо и не мога да наливам на никой мозък в главата, но... представете си, че този на снимката сте вие и се въргаляте по улицата безпомощно и половин град ви гледа и ви се смее..
Lumpeni

2012.01.09 | 16:35

3
А кой по-точно е виновен на този индивид, че се въргаля по улиците и половин град го гледа? Нали не вярваш, че някой му е сипвал насила в устата?
Mecata

2012.01.09 | 16:35

2
Изключително провокативна статия !!! Ха !? Пият ...По кое време !??? "Не това е въпроса!".../Хамлет/ А, "Защо!?" "Истинските пиячи пият за да забравят ! Какво да забравят ??? - че пият !!!"/Малкия принц/:)))

Добави коментар

Водещи новини