Най-абсурдните оправдания, които човек е давал

  • 09 май 2017 13:55

  • 4888
  • 1
Най-абсурдните оправдания, които човек е давал
© Gettyimages

Знаете ли от какво има нужда всеки човек? От добро оправдание! Ето някои от най-добрите оправдания за провалите, които понякога са неизбежни или просто са форма на невероятен опит.

Северна Корея

Нацията, в която фалшивите новини са единствените новини, е отговорна за създаването на истински куриози. След като женския футболен отбор не успява да заблести особено на световното през 2011 година, треньорът трябва да измисли добро оправдание, за да не бъде разстрелян с противовъздушно оръдие. Единственото идейно решение е било да каже, че целият женски отбор е бил ударен от светкавица - жените вече не били същите! Понякога светкавицата може да падне 11 пъти, честно!

Уинона Райдър е била заловена няколко пъти да краде в магазини, въпреки наличието на сериозни финанси в банковата й сметка. Пред полицията, дамата заявила, че е искала да види тръпката, защото имала роля на клептоманка. Ако я хванат още един път, Уинона ще има ролята и на затворничка, но с нетърпение чакаме да чуем за опита й с лесбийското порно.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
4888 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.05.09 | 21:27

1
Много исках, ма нямах желание........!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини