Кои са най-влиятелните фитнес звезди в света?

  • 13 април 2017 17:09

  • 10246
  • 0
Кои са най-влиятелните фитнес звезди в света?
© Instagram

Forbes публикува в сряда класацията си на 30-те най-влиятелни хора в социалните мрежи в света, доказвайки отново силата на Instagram, You Tube, Twitter и Facebook за изграждане на бизнес империя.

В сътрудничество с компанията за анализи Traackr и платформата Captiv8, списанието оценява обхвата, размера на аудиторията, отклика, релевантността и ангажимента на редица англоговорящи интернет звезди в три категории – красота, фитнес и дом.

След това Frobes изчислява потенциала за печалби от публикация на всеки човек в класацията, в зависимост от броя на последователите му, рекламните му договори и друг вид бизнес, като продуктови линии, договори за издаване на книги и други.

Участниците в топ 30 имат общо 250 милиона последователи в социалните мрежи, но хората от финтес индустрията са особено впечатляващи. Вижте как изглежда топ десет на най-влиятелните фитнес звезди в света, според Forbes.

10. Рейчъл Братан (28 г.)

Живее в Оранестад, Аруба

Име в Instagram: @yoga_girl

Брой последователи в Instagram: 2.1 милиона

Родената в Швеция инструктор по йога стана звезда в социалните мрежи случайно, когато започна да пътува през 2013 г.

Сега тя получава минимум 25 000 долара на публикация в Instagram, има книга, която се превърна в бестселър на New York Times, както и популярен подкаст. „Осъзнах, че мога да продавам уроци от всяко място в света чрез Instagram“, казва Рейчъл пред Forbes.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
10246 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини