-
22 януари 2017 13:12
- 9808
- 1
Без значение колко вкусно и здравословно готвите, голяма част от ястията ви могат да загубят хранителната си стойност, ако ги затопляте в микровълнова.
Вижте част от храните, които не трябва да топлите там.
Целина
Тя е чудесна съставка за супа, но само до момента, в който я сложите в микровълновата. Целината съдържа вещества, които се превръщат в токсични и канцерогенни след нагряване. Ако правите крем супа, опитайте я и студена.
Яйца
Съмняваме се, че ще затопляте варените, пържени яйца или омлета, но сме длъжни да го кажем – след загряване те стават токсични. По-добре добавете остатъците в сандвич или салата, но без да го затопляте след това.
Останалите храни вижте тук.
Последвайте канала на
Свързани новини
Шампионската лига се завръща със сблъсък между Байерн и ПСЖ, Барса и Ман Сити ще тръгват нагоре
Божинов прие примамлива оферта от Италия
Левски се прицели в халф на ЦСКА 1948
Официално: ЦСКА - София ще гостува в Пазарджик
България допусна обрат от Черна гора и се отдалечи от ЕвроБаскет 2025
ПФК Ботев: Ситуацията около Антон Зингаревич става все по-странна и лишена от прозрачност
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Росен Желязков: Предлагаме Борисов за премиер, Атанасов от ПП-ДБ - за председател на НС
26 ноември 202408:18
Михаил Миков посочи къде е мястото на БСП
26 ноември 202408:14
Йордан Цалов: Има данни, че Ружа Игнатова е жива
26 ноември 202408:01
Защо се стигна до бой между шофьори на тролей и велосипедист в София?
26 ноември 202407:36
Говори психологът Иван Игов: Имат ли място лица под 16 години в мола?
26 ноември 202407:47
Безводието в Плевен: Ще бъде ли обявено бедствено положение?
26 ноември 202407:42
Голям пожар гори в района на надлез "Надежда" в София
26 ноември 202408:16
Жива верига срещу застрояването на градинка в столичния кв. "Изток"
26 ноември 202407:33
Като цяло денят е благоприятен, само трябва да се контролират емоциите и желанията
26 ноември 202406:44
2017.01.27 | 16:59