Как да го накарам да се влюби в мен според зодията

  • 27 октомври 2016 11:01

  • 3456
  • 0
Как да го накарам да се влюби в мен според зодията
©

Влюбени сте, но все още не знаете дали той изпитва същото към вас. Има обаче един начин да привлечете внманието му върху себе си и да накарате сърцто му да забие лудо по вас. Достатъчно е само да научите неговата зодия и да пуснете целия си чар според нея.

Овен

Мъжът Овен е страстна и темперамента натура. Отличава се с буйния си нрав, но и със силно изявената си сексуалност. Обича предизвикателствата, така че е добре да вложите малко повече въображение по време на флиртуването си с него. Имайте предвид обаче, че той може да се разгневи много лесно - за щастие, ако приложите нежността и обаянието си така както само вие го можете, на него не само че бързо ще му мине, но и ще хлътне лудо по вас. За да задържите до себе си мъжа Овен, поддържайте интереса му към себе си жив, като се стараете да внасяте повече забавление и фантазия в любовните игри.

Телец

Роден под влиянието на Венера, мъжът Телец е изключително чувствителен и влюбчив. Той е неподражаем романтик. Само една вечеря на свещи върху маса, отрупана с рози или разходка под звездите, е напълно достатъчна, за да попадне мълниеносно във вашия плен.

Близнаци

Близнаците обичат да се забавляват. Заведете го на кино, театър или изложба. Той определено е ценител на изкуството и ще го впечатлите дори и само ако го поканите да дойде на театър, кино, концерт или изложба заедно с вас.

Рак

Ако искате да разбушувате горещите страсти в душата на Рака, най-вероятно преди това ще ви се наложи да се срещнете с неговото семейство. Раците много държат на мнението на родителите си, така че се постарайте да се представите пред тях в най-добрата си светлина.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3456 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини