Парис Джексън се чувствала глупаво с маска

  • 15 декември 2011 09:51

  • 2638
  • 0
Парис Джексън се чувствала глупаво с маска
©

Парис Джексън - дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, проговори за първи път след смъртта на баща си. В телевизионно интервю тя разказа за живота с него и за започващата си актьорска кариера.

В интервюто 13-годишната Парис разкри, че като малка се е чувствала "глупаво", когато по настояване на баща си е трябвало да се появява на публични места с маска.

Парис обаче каза, че когато поотраснала, разбрала, че татко й се е опитвал да я предпази от съпътстващото появите му медийно и обществено внимание.

Парис Джексън е едно от трите деца на Краля на попа, за които след неговата смърт се грижи баба им Катрин. През последните месеци момичето постепенно "изплува" от сянката на прочутия си баща. Преди броени дни беше съобщено, че Парис е получила първата си филмова роля.

Дъщерята на Джако сподели, че се радва на времето, което прекарва в училище. По думите й учителите и съучениците й се отнасят с нея като с обикновен човек и това е шансът й да има нормален живот.

Последвайте канала на

2638 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини