Парис Джексън: Папараците ми нанесоха тежки психотравми

  • 16 юни 2021 21:33

  • 2497
  • 3
Парис Джексън: Папараците ми нанесоха тежки психотравми
© Getty Images

Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, обвини папараците, че са й причинили сериозни психични травми, които дълго време не е успяла да преодолее, предаде Асошиейтед прес.

Парис Джексън участва в излъчваното във Фейсбук токшоу на Уилоу Смит, дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Водещата е приятелка на Парис, която откровено разказва за живота си под светлините на прожекторите.

Според нея непрекъснатите щраквания на фотоапаратите на папараците са я травмирали тежко. От дете Парис е обект на огромен интерес, предаде БТА. 

"Понякога изпитвам слухови халюцинации с щракания на фотоапарати, а също така страдам и от тежка параноя. Посещавала съм терапии за много неща, включително и за тези проблеми", споделя тя. "Чуя ли шумолене на торба за боклук, се разтрепервам от паника". Според нея това е стандартно посттравматично стресово разстройство.

Парис Джексън признава, че с цел да защити личния си живот посетителите в дома й трябва да подписват документ за поверителност.

Дъщерята на Краля на попа, която излиза с мъже и с жени, споделя, че в семейството й има напрежение заради нейната сексуалност. Братята й - Принс и Принс Майкъл II - са нейната опора. Парис Джексън разчита и на дългогодишния семеен приятел Омер Бхати.

Novini.bg
2497 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.06.17 | 06:01

3
Ми лекувай се, за кво още се пъчиш пред папараците?
Пешо

2021.06.16 | 23:00

2
Аз бих ти набесъл и физически травми, боклук такъв!
Бай Васо Сърбеца

2021.06.16 | 21:42

1
Ненаситна гнусна шаврантия

Добави коментар

Водещи новини