Затворници обявиха гладна стачка заради забрана за срещи с проститутки

  • 13 декември 2011 19:05

  • 4024
  • 3
Затворници обявиха гладна стачка заради забрана за срещи с проститутки
©

Затворниците в няколко затвора в Киргизстан обявиха днес гладна стачка в знак на протест срещу ново правило, което им забранява срещи с проститутки, заяви говорител на държавната служба за налагане на наказания, цитиран от АФП.

"Задържаните в седем затвора отказаха да ядат", заяви говорителят Джолдочбек Бузурманкулов. Според него тези протестни действия са свързани с наложените неотдавна ограничения на посещенията.

Според закона, задържаните могат да бъдат посещавани от близки и други хора. В графата "други" се водят и проститутки, заяви Бузурманкулов.

Отсега нататък само близките с документ за самоличност, който доказва роднинска връзка със задържаните, ще имат право да ги посещават.

Последвайте канала на

БТА
4024 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гражданина

2011.12.14 | 16:29

1
Абе ей , какви проститутки , какви свирки ?! Там сте да мрете заради действията си ! Само бой за вас ! Леле немога да повярвам на очите си .... чак пък ще стачкуват мръсните гадове , дано умрат от глад !
селянина

2011.12.14 | 16:30

3
абе ти да не си бивш затворник и да са те изнасилвали като жена там а? че реагираш по този начин? посети психиатър,не е срамно да кажеш че са ти го давали анално :)) за твое добро е гражданке :)))
...

2011.12.14 | 16:30

2
abe selqnin kuv grajdanin si ti ???

Добави коментар

Водещи новини