Британците "робуват" по 1638 часа годишно в кухнята

Британците прекарват 68 дни годишно в готвене, опитвайки се да задоволят различните вкусове на членовете на фамилията, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 2000 семейства по поръчка на верига супермаркети.

Допитването разкрива, че семействата отделят средно 31,5 часа седмично за приготвяне на закуска, обяд, вечеря и опаковане на обяд. Това се равнява на 1638 часа годишно или на 68 дни "робуване" в кухнята.

Анкетата показва също, че в много семейства се приготвят различни ястия за вечеря, за да се угоди на всеки член на фамилията. Членовете на някои домакинства дори стигат до там да приготвят индивидуални вечери за всяко дете и за партньорите си.

Общо 70% от участниците в допитването споделят, че готвят различни ястия за всички членове на семейството най-малко веднъж седмично.

Един на всеки двама британци казва, че приготвя минимум две различни ястия всяка вечер. Двадесет процента споделят, че са готвили три или повече ястия, за да угодят на всички.

Проучването показва още, че 52% от британците хапват пред телевизора. Авторите му са установили също, че въпреки цялото прекарано време в кухнята, 10% от семействата вечерят в различни помещения.

Коментари

  1. 2016.08.12 | 16:04
    Ако имат безопасни кухни необлъчвани от камери,СОТ ,телевизори и обемно радиоактивни скенери /маскирани като лампи/ готвенето е важен ритуал.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет