Погребано бебе оживя по чудо

  • 03 август 2016 09:26

  • 60370
  • 1
Погребано бебе оживя по чудо
©

Погребано бебе оживя по чудо. Медиците не давали никакъв шанс да оцелее, защото родителите му си мислили, че е излязло на бял свят пет месеца след зачеването. Бабата на новороденото пък си въобразила, че вече е починало и побързала да го зарови в градината. Зет й обаче успял навреме да го отрови и лекарите го спасили. Драмата се разиграла в малкия китайски град Донгдонг, съобщава esoreiter.ru.

Лу Шиаюн и съпругът й Хе Йонг живеели в голяма бедност и тъй като тя не посещавала гинеколог по време на бременността, не е знаела, че плодът в утробата й вече е на седем месеца. Болките й започнали внезапно, докато била на работа. Тя се обадила на съпруга си и го помолила за помощ. Тъй като той нямал пари за болници, я завел в дома им и тя родила там. Хе Йонг все пак се обадил на Бърза помощ с надеждата лекар да прегледа новороденото и съпругата му.

Вместо това му изпратили санитари. Те прегледали полуживото бебе и казали, че няма никакъв шанс да оцелее, тъй като си мислили, че е родено в петия месец от бременността.

Майката на Лу Шиаюн грабнала новороденото момиченце, защото си мислила, че вече е починало и го заровила в градината зад къщата.

Зет й обаче успял навреме да го отрови и да отиде с него до близката болница. Оказало се, че момиченцето е родено в седмия месец от бременността и лекарите успели да го спасят. Бедните му родители обаче нямали възможност да плащат за престоя му в болницата, но след като медиите съобщили за „възкръсналото“ бебе, много хора се отзовали на помощ.

Животът на малкото момиченце вече не е в опасност.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
60370 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
асд

2016.08.05 | 12:31

1
В комунистически Китай всеки си плаща. Ако не плаща няма здравеопазване. В капиталистическа България циганите за нищо не плащат и ползват всичко. Те са в развития комунизъм, а за българите е бандитски капитализъм. После всички били равни. Чувай верди. Преди бе диктатурата на пролетарията, сега е диктатурата на малцинствата. Десетки вносни НПО-та за поддръжката на новата диктатура.

Добави коментар

Водещи новини