От 30 юли ставаме бунтари

  • 26 юли 2016 09:40

  • 13431
  • 1
От 30 юли ставаме бунтари
©

Непредсказуемата планета Уран ще стане ретроградна на 30 юли. Тя ще достигне до своето нормално на 29 декември.

Това ретроградно движение може да се прояви най вече в нас като един силен индивидуализъм в своето по-негативно проявление и на моменти може да се окаже доста разрушително за някои от нас. Планетата, която свързваме със свободата и независимостта, сега може да ни създаде едни резки бунтарски реакции, а впоследствие и на такива ситуации около нас. Това прогнозира личният астролог на Путин - Павел Глоба, пише в. "Телеграф".

Това от своя страна ще внесе в нас и в нашия живот неочаквани промени и обрати. Но ако ние се стремим и искаме тези промени, ситуацията няма да бъде рязка и бурна и ще успеем да се преборим с нашите страхове и притеснения. В положителен аспект Уран ще може през този период да ни даде един прекрасни възможности за изследвания, нововъведения в поведението ни и в нашата психо-емоционалност.

Ретроградният Уран ще пробуди в нас една голяма потребност за разрушение на нашите традиции, ще ни накара да станем единствени и уникални. Това е един прекрасен период да се изразим в пълна сила. Уран - това е един необятен източник на нови идеи и експерименти. Ще ни донесе и ще ни даде много нови прогресивни идеи. Трябва да използваме този период максимално, защото той ще ни даде изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал. Това е период на драстични промени и ако ние сме готови за това, нещата, които ще ни сервира Уран, ще бъдат много по-лесни за възприемане и самите ние ще ги искаме и ще действаме, за да ги получим. Това, от което вече нямаме никаква нужда и е старо, сега е дошъл моментът да го премахнем и да направим път на новото в нашия живот, без да се страхуваме и притесняваме.

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен август носи както ангажименти с дома, грижи по близки хора, така и свободата да пътуват и да се радват на живота. Някои ще подготвят дома си за нов член на семейството. Други ще търсят да купят ново жилище или ще сменят квартирата си.

Родените под знака на Лъв трябва да обърнат внимание на себе си. Ако е възможно, подобрете каквото можете във външния си вид, в маниерите, ако искате да задържите това внимание.

Стрелците да знаят, че август отправя предизвикателство към авантюристичната страна на техния характер.

Телците пък да се готвят за раздвижване в личния им живот.

Родените под знака на Дева ще се радват на положителни емоции в любовния си живот.

Козирозите обаче ги очакват тежки семейни проблеми и тревоги. Неволи ще ги сполетят и в професионален план.

Месец август ще накара Близнаците да обърнат повече внимание на близките си, да посрещат гости, да се грижат за някого. Промените в дома ще ги правят неспокойни.

Съдбата ще е благосклонна към Везните и те ще се радват на сбъднати желания.

За Водолеите периодът не е подходящ за екстремни и силно рискови начинания.

Раците пък ще се радват на успехи както в професионален, така и в личен план.

За родените под знака на Скорпион ще настъпят промени, които на някои може и да не се харесат.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби периодът е добър за всякакъв вид начинания, както и за изясняване на противоречия и даване на шанс за повече доверие и издигане в кариерата.

Последвайте канала на

Novini.bg
13431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.26 | 11:54

1
Ретроградният Уран? Да нямате предвид е обогатен Уран?

Добави коментар

Водещи новини