Мъж си уреди среща за секс със съпругата си

  • 14 юли 2016 06:52

  • 27292
  • 14
Мъж си уреди среща за секс със съпругата си
©

Сайт за запознанства постави семейство в изключително неловка и конфузна ситуация.

Търновците Ивайло и Мария са женени от десетина години, имат дете и за всички техни близки и познават са перфектното семейство. Това, което външните хора не знаели било, че връзката им всъщност доста поскърцвала и двамата тайно един от друг търсели нещо ново и разнообразно в скучния семеен живот. Независимо един от друг съпрузите се регистрирали в сайт за запознанства под фалшива самоличност и така се случило, че един ден те се „запознали”. Връзката им в сайта продължила почти месец, през който Ивайло няколко пъти молел новата си приятелка да му изпрати снимка, но тя все си намирала повод да му откаже с мотива, че ще бъде по-вълнуващо, когато един ден се срещнат, да се видят за пръв път. Най-накрая в началото на втория месец от чат връзката им Ивайло предложил на Мария да се срещнат на вечеря, твърди агенция Монитор.

От съображение за сигурност обаче той предложил срещата да бъде не в Търново, а в заведението на едно от хотелчетата в съседно Арбанаси. След кратък размисъл дамата приела. Ентусиазиран, мъжът резервирал стая в хотела, уверен, че вечерята ще прерасне в нещо повече. А на съпругата си обяснил, че въпросната вечер ще се наложи да пътува с шефа си в София в командировка с преспиване. Съпругата му останала много доволна от това, тъй като нямало да се налага самата тя да измисля лъжи и оправдания за отсъствието си вечерта. В уговорената вечер излъскан и облечен със сватбения си костюм Ивайло се настанил половин час преди срещата в ресторанта и зачакал новата си приятелка. А за да събере повече кураж и да му се развърже езика, докато чакал, той си поръчал чаша вино, от която от време на време с наслада отпивал.

Най-накрая часът на срещата настъпил, вратата на заведението се отворила и пред смаяния поглед на разнежилия се Ивайло в целия си блясък се появила собствената му съпруга. Любовната среща така и не се състояла тъй като след като видяла съпруга си, пременен в официалния костюм, Мария очевидно веднага „загряла” какво се е случило, завъртяла се на пети и треснала вратата на ресторанта зад себе си. Какво се случило след това вкъщи и колко чинии са били счупени, историята мълчи. Няколко дни по-късно обаче Мария подала молба за развод и в момента предстои да бъде насрочена дата за делото в съда. Пред адвоката си смъртно обидената съпруга обяснила, че можела да прости на мъжа си изневярата, тъй като самата тя също му била изневерила, регистрирайки се в подобен сайт и приемайки поканата за вечеря с непознат.

Това, което тя не могла да прости обаче, било, че той се появил на срещата с новата си непозната приятелка с костюма от тяхната сватба, като по този начин й нанесъл огромна обида. И двамата съпрузи са съгласни да се разведат по взаимно съгласие и да си разделят имуществото без скандали. Но нито един от тях не иска да загуби детето и това ще доведе до сериозни затруднения в хода на самото дело, смятат юристи запознати с бракоразводната съдебна практика.

 

Novini.bg
27292 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2017.07.06 | 16:27

14
Вместо да се изчукат в хотела, те се развеждат

2017.07.06 | 16:27

13
Вместо да се зарадват, че са се намерили отново, те ...
гост

2017.07.06 | 16:27

12
Алах с огън да и изгори вътрешностите на тая разпоретина.
бойко

2017.07.06 | 16:27

11
не вярвам в тази история
Упс!

2017.07.06 | 16:27

10
Край,т\\\'ва беше! Спирам си нета!
TDK

2017.07.06 | 16:26

9
Начиии... таа миризливата може да си дава сватбената п**ка, ма той че бил с костюма, видиш ли, не мой тъй! Парцали и двамата!
Случва се

2017.07.06 | 16:26

8
Не им провървяло в брака.Не им провървяло и с любовниците.Такъв брак е най-добре да приключи час по-скоро.
hose

2017.07.06 | 16:26

7
Просто пича не е имал избор,като в гардероба няма друг костюм...С анцуг не върви на първа среща
v

2016.11.04 | 14:43

6
и как и от къде го разбраха това
АХМЕД ДЕМИР ДОГАН МЪЖ НА ПЕРХЕДРОЛА волен

2016.09.10 | 09:26

5
И НИЕ ТАКА СЕ ЗАПОЗНАХМЕ СЪС МОЯТА ХАНЪМКА волена ханъм сидерова хохохохохохохохохохохохохохохохохохохохохо

Добави коментар

Водещи новини