Елена Йончева свали 9 килограма

  • 21 април 2016 12:18

  • 4568
  • 1
Елена Йончева свали 9 килограма
©

На 51 години Елена Йончева роди първото си дете, с което предизвика овации. Смелостта й е безспорна, но затова пък съдбата я дари със здраво и прекрасно бебче, и то само преди един месец. Естествено, всяка родилка качва килограми, които някои след това се стопяват бързо. И журналистката се оказа от облагодетелстваните дами.

Тайната за нейното отслабване се оказа съвсем елементарна и най-вече евтина, пише Lekuvai. Смес от само две съставки й помогнала. „Цялата философия на това отслабване, се оказа смес от вода, канела и джинджифил. Това е, нищо повече! Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах – по-малко от половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малка кафяна лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж" - споделя Елена Йончева.

Журналистката специално пиела тази смес за отслабване сутрин на гладно, но не е проблем да се консумира и по друго време на денонощието.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4568 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2016.08.01 | 05:56

1
Тази как ли е забременяла, сигурно инвътре. И свалила девет (9) килограма, че толкова ли е тежал синът и. -Да и е, живо и здраво.

Добави коментар

Водещи новини