Жена развали годеж, но забрави да върне пръстен

  • 19 април 2016 08:32

  • 2560
  • 0
Жена развали годеж, но забрави да върне пръстен
©

Мъж съди своята бивша годеница, след като се оказало, че връзката им няма да продължи напред и да стигне до следващото ниво - брак.

Филип Лангер смятал, че е намерил жената на живота си, но 43-годишната Ашли не споделяла чувствата му. Дамата отказала брака, но пък решила, че може да прибере материалните блага, дошли под формата на 2.52-каратов диамантен пръстен на стойност от 30 000 долара, обграден с около 34 рубина и още 55 малки диаманта.

След като се оказала, че дамата няма никакво намерение да върне пръстена, мъжът веднага завел дело.

Прочети повече ТУК.

Мъж съди своята бивша годеница, след като се оказало, че връзката им няма да продължи напред и да стигне до следващото ниво - брак. Филип Лангер смятал, че е намерил жената на живота си, но 43-годишната Ашли не споделяла чувствата му. Дамата отказала брака, но пък решила, че може да прибере материалните блага, дошли под формата на 2.52-каратов диамантен пръстен на стойност от 30 000 долара, обграден с около 34 рубина и още 55 малки диаманта. След като се оказала, че дамата няма никакво намерение да върне пръстена, мъжът веднага завел дело.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/zhena-razvali-godezh-no-zabravi-da-vurne-prusten.29174.htmlМъж съди своята бивша годеница, след като се оказало, че връзката им няма да продължи напред и да стигне до следващото ниво - брак. Филип Лангер смятал, че е намерил жената на живота си, но 43-годишната Ашли не споделяла чувствата му. Дамата отказала брака, но пък решила, че може да прибере материалните блага, дошли под формата на 2.52-каратов диамантен пръстен на стойност от 30 000 долара, обграден с около 34 рубина и още 55 малки диаманта. След като се оказала, че дамата няма никакво намерение да върне пръстена, мъжът веднага завел дело.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/zhena-razvali-godezh-no-zabravi-da-vurne-prusten.29174.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини