Тайните екстри, които хотелите предлагат на VIP гостите си

  • 06 април 2016 20:19

  • 3113
  • 0
Тайните екстри, които хотелите предлагат на VIP гостите си
©

При резервация за пътуване много туристи задължително проверяват какви комплименти и бонуси предлага хотелът, който са избрали.

Луксозните места за настаняване разполагат с най-високо ниво на услугите, зашеметяващи лобита, декадентски спа процедури и добре обзаведени апартаменти, но някои предлагат удобства, които излизат извън рамките на общоприетото - като шоколад върху възглавницата или дори безплатен автомобил за периода на престой.

Обикновено по-горните екстри са рекламирани като начин за примамване на гости за една нощ. Повечето хора обаче не знаят, че някои хотели предлагат "секретни" удобства.

Те са толкова потайни, че дори опитни туристи няма как да знаят за тях, освен ако не ги видят. Бонусите варират по вид, а за да си гарантирате тези специални преживявания или подаръци, ще трябва да разчитате единствено на информация от уста на уста, да се считате за VIP или просто да оставите да ви изненадат при пристигането.

Много от тайните са толкова изключителни, че дори портиерът ще бъде объркан, ако го попитате за тях.

За щастие, вие ще имате удоволствието да видите част от тези удобства, което ще ви даде предимство при резервация на следващото ви пътуване.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини