Тридневна диета с кисело мляко

  • 01 март 2016 14:40

  • 5949
  • 2
Тридневна диета с кисело мляко
©

Една бърза диета с кисело мляко може да ви се отрази неподозирано добре. Само за 3 дни би трябвало да се отървете от 3 килограма от теглото си, но и от доста токсини, насъбрани през зимата.

Киселото мляко съдържа важни ензими, витамини от групата В, минералите калций, фосфор, калий, магнезий, цинк и др. Аминокиселините в него подпомагат изграждането на нови клетки, тъкани и мускули. То подобрява и обмяната на веществата, стимулирайки изгарянето на мазнините, нормализира работата на дебелото черво, действа добре при възпалителни процеси, укрепва имунната система, изчиства кръвта от токсините и нормализира нивото на холестерола.

В дните на диетата трябва да се пият поне по 2 литра минерална вода и билкови чайове. Кафето също е позволено, но без захар. След края й не бързайте да се връщате към обичайния си начин на хранене и избягвайте тестени и преработени храни, както и такива, в които се съчетават мазнини и въглехидрати.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
5949 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.01 | 20:06

2
Че това в магазините мляко ли е или ... нещо бяло в кутийка?
НЕ ВЯРВАМ

2016.03.01 | 16:48

1
ДИЕТАТА НАИСТИНА ДЕЙСТВА.НО ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ?КИСЕЛОТО МЛЯКО ДА Е ОТ ИСТИНСКА КРАВА.А В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНАХА ЖИВИ ТАКИВА.ВЪПРОСЪТ Е ..СЪС КАКВО НИ ТРОВЯТ МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ !!!!!

Добави коментар

Водещи новини