Издирван престъпник изпрати на полицията свое селфи

  • 12 януари 2016 07:11

  • 2009
  • 0
Издирван престъпник изпрати на полицията свое селфи
©

45-годишният Доналд Пю (по прякор Чип), издирван от полицията в американския град Лайма, щата Охайо, изпратил на силите на реда своя снимка. Причина за постъпката бил фактът, че на мъжа не му харесала негова фотография, поместена на страницата на полицейското управление във Фейсбук, информира "Дейли Телеграф"."

"Ето ви моя по-удачна снимка, предишната беше ужасна", написал Доналд Пю под изпратената снимка.

Полицаите от своя страна, публикували във Фейсбук както старата снимка, направена по-рано в участъка, така и новата, която получили.

"Тази снимка ни е изпратена от самия господин Пю. Ние му благодарим за желанието да помогне, но ще му бъдем признателни, ако дойде в участъка и да си поговори с нас относно обвиненията по негов адрес", гласи съобщението на полицията.

Органите на реда също така отбелязали, че мъжът се издирва по няколко обвинения, включително подпалване и вандализъм.

Междувременно самият Пю успял да си пообщува и с водещите на радио 104.9 The Eagle.

"Те просто вършат издевателство над моята личност... публикували са фотография, на която изглеждам като Thundercat (сценичен псевдоним на американския музикант Стивън Брунър) или може би Джеймс Браун. Не мога да приема това", прокоментирал той своята постъпка.

През това време във Фейсбук вече се появи и група от поклонници на престъпника, получила название "Освободете Чип Пю". Членовете й публикуват шеги спрямо полицаите, които не могат да хванат Пю.

Последвайте канала на

Novini.bg
2009 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини